Άπιστος επόμενα επεισόδια: Το τέλος της Ντερίν! Αυτό θα είναι

Must Read

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ
ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχω ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο και την φωτογραφία, ενώ έχω εργαστεί ως αρθρογράφος και copywriter ως freelancer. Γνωρίζω Αγγλικά και Ιταλικά. Μπορείτε να μου στείλετε email εδώ: [email protected]

Άπιστος επόμενα επεισόδια: Μία κοπέλα νέα, η οποία παρασύρθηκε από τον ψεύτικο έρωτα του Βολκάν και κατέστρεψε δύο οικογένειες (τη δική της και τη δική του), θα περάσει από σαράντα κύματα, για να αντιληφθεί πως τελικά ο έρωτας αυτός ήταν μία μεγάλη φούσκα. Μπορεί μέχρι στιγμής η Ντερίν να αποτελεί έναν από τους πιο εκνευριστικούς χαρακτήρες, στο τέλος, όμως, ο κόσμος θα ταυτιστεί με την συγκεκριμένη ηρωίδα και θα την “αγκαλιάσει”.

Άπιστος επόμενα επεισόδια: Το τέλος της Ντερίν! Αυτό θα είναι

Ο Βολκάν ποτέ του δε την αγάπησε πραγματικά. Μπορεί η Ντερίν να μισούσε με όλο της το είναι την Ασιγιά, όμως στο τέλος της σειράς, συνειδητοποίησε πως η γυναίκα αυτή μόνο το καλό της ήθελε. Πράγματι, στο φινάλε της σειράς οι δυο τους θα αποδείξουν πως η γυναικεία αλληλεγγύη είναι πάνω από όλα. Με βαριά καρδιά και πόνο, η Ντερίν θα απομακρύνει από τη ζωή της τον Βολκάν και θα αφεθεί στην αγκαλιά ενός νέου έρωτα.

https://www.youtube.com/watch?v=UfJGluDqcOQ

Θα μεγαλώσει την κόρη της πλάι στον άντρα που θα την αγαπήσει αληθινά, με τη βοήθεια πάντα της Ασιγιά, η οποία θα γίνει καλή της φίλη. Μεγαλώνοντας, ο Αλί και μικρή του αδελφή Ζεϊνάμπ θα γίνουν αχώριστοι, αφήνοντας πίσω το μαύρο παρελθόν τους. Η Ντερίν θα αποβάλλει το μίσος και την κακία που την διακατέχει στα πρώτα επεισόδια και θα ακολουθήσει τον σωστό δρόμο, για να φέρει την ευτυχία στη ζωή της.

Για την αρχική σελίδα « Άπιστος » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

- Advertisement -

Επίκαιρότητα

Η Φαίη Σκορδά εντυπωσιάζει με το Barbiecore Look

Μία ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση, παρουσίασε στα social media η Φαίη Σκορδά και κατάφερε ακόμα μία φορά να κατακτήσει την...
- Advertisement -

Ενδιαφέροντα άρθρα