in

Άπιστος Επεισόδια: Το φινάλε προβλέπεται δραματικό για την Ντερίν

Άπιστος Επεισόδια: Η Ντερίν, το μήλον της έριδος, θα θελήσει να βάλει τέλος στη ζωή της, μη μπορώντας να αντέξει άλλο την προδοσία και απώλεια του συζύγου της. Το φινάλε προβλέπεται δραματικό για την ηρωίδα που κατάφερε να διχάσει τους πρωταγωνιστές. Μπορεί η ίδια να νομίζει πως ζει το παραμύθι, όμως η μοίρα της επιφυλάσσει ένα περίεργο παιχνίδι. Ο Βολκάν αργά ή γρήγορα θα συνειδητοποιήσει πως δεν είναι ερωτευμένος μαζί της και θα ζητήσει διαζύγιο. Πάντοτε αγαπούσε την Ασιγιά κι αυτό δεν αλλάζει.

Άπιστος Επεισόδια: Το φινάλε προβλέπεται δραματικό για την Ντερίν

Εκτός, όμως, από τον χωρισμό, ένα ακόμη γεγονός θα της κόψει τα φτερά, για πάντα. Ο Βολκάν θα μπει στη φυλακή κι ύστερα θα χάσει τη ζωή του, άδοξα. Θα αφήσει πίσω του τα δύο του παιδιά και τις γυναίκες που αγάπησε τόσο. Η Ντερίν, μη μπορώντας να ζήσει χωρίς τον άντρα που αγάπησε όσο κανέναν, αποφασίζει αν δώσει τέλος στη ζωή της. Ανεβαίνει σε έναν γκρεμό κι ετοιμάζεται να πέσει, έχοντας πάθει κρίση πανικού.

https://www.youtube.com/watch?v=rMwMx4uq2fE

Οι δύο γυναίκες θα ενωθούν και θα θρηνήσουν μαζί τον άτυχο Βολκάν, ο οποίος έκανε το ένα λάθος μετά τον άλλον και οδηγήθηκε στο θάνατο. Πολύ σύντομα, όλα γύρω της θα καταρρεύσουν. Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο για εκείνη. Λίγο πριν πέσει, η Ασιγιά θα τρέξει στο σημείο αυτό, τραβώντας την από το χέρι.

Για την αρχική σελίδα « Άπιστος » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Τα νέα καθήκοντα της Ντάρνα

Τα «βρόντηξε» μπροστά σε όλους και τον παράτησε: Ο δημόσιος καβγάς που έφερε το τέλος για Καινούργιου και Τσαγκρίδη