Άπιστος: Ασιγιά και Βολκάν χωρίζουν

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Άπιστος: Η Ασιγιά αποφασίζει να εκδικηθεί με κάθε τρόπο τον Βολκάν και να θυσιάσει ακόμη και ένα κομμάτι της αξιοπρέπειάς της προκειμένου να μαζέψει κι άλλα εφόδια για τη μάχη που έχει μπροστά της. Σύντομα, η ίδια καταφέρνει να τον ξεμπροστιάσει στους γονείς της ερωμένης του, ενώ εκείνος δεν δείχνει διατεθειμένος να μείνει με σταυρωμένα χέρια.

Άπιστος: Ασιγιά και Βολκάν χωρίζουν

Η Ασιγιά, αφότου ανακαλύπτει την απιστία του άλλοτε αγαπημένου συζύγου της, του Βολκάν, αποφασίζει να τον εκδικηθεί και να κερδίσει αυτόν τον πόλεμο με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Ακόμη και αν χρειαστεί να θυσιάσει ένα κομμάτι της αξιοπρέπειάς της προκειμένου να μαζέψει κι άλλα εφόδια για τη μάχη που έχει μπροστά της. Στο μεταξύ, ο Βολκάν αρχίζει για πρώτη φορά στη ζωή του να παρατηρεί και να υποψιάζεται πως η γυναίκα του κάτι του κρύβει.

Σύντομα, λοιπόν, οι εξελίξεις αρχίζουν να τρέχουν πιο γρήγορα από την Ασιγιά και τα προβλήματα την περικυκλώνουν από παντού. Συγκεκριμένα, ο μονάκριβος γιος της, ο Αλί, επιδεικνύει ανησυχητική συμπεριφορά στο σχολείο, ενώ ο Μερτ την απειλεί με κάθε τρόπο ότι θα αποκαλύψει όσα έγιναν μεταξύ τους.

Και σαν να μη φτάνει αυτό, η ερωμένη του Βολκάν, η Ντερίν, τολμάει ακόμα και να εμφανιστεί στο σπίτι της, χωρίς καμία ντροπή. Τότε η Ασιγιά, ούσα σε τρομερά απελπιστική κατάσταση, σκέφτεται να εγκαταλείψει τη μάχη. Όμως, την τελευταία στιγμή αναθεωρεί τα πάντα και στέκεται και πάλι όρθια.

Για την αρχική σελίδα « Άπιστος » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article