Αντώνης Καργιώτης: Ξέσπασε ο αδερφός του – «Αν δεν υπήρχε βίντεο θα έλεγαν ότι γλίστρησε»

NEWSROOM

Ο αδερφός του αδικοχαμένου Αντώνη Καργιώτη υποστήριξε πως αν δεν είχε καταγραφεί το συμβάν που οδήγησε στον θάνατο του αδερφού του, τότε θα υπήρχε συγκάλυψη από το πλήρωμα του Blue Horizon.

Με ένα μεγάλο «γιατί» ζουν πλέον οι συγγενείς και οι φίλοι του Αντώνη Καργιώτη. Ο 36χρονος που έχασε άδικα τη ζωή του στο λιμάνι του Πειραιά, όταν σπρώχτηκε από το πλήρωμα του Blue Horizon και έπεσε από τον καταπέλτη του πλοίου, ήταν ένας άνθρωπος που λάτρευε τα ταξίδια όπως ανέφερε ο αδερφός του.

Ο Νίκος Καργιώτης, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και υποστήριξε πως αν δεν υπήρχαν τα αποκαλυπτικά βίντεο τότε θα είχε επιχειρηθεί συγκάλυψη του συμβάντος.

«Είναι ένα μεγάλο σοκ όλο αυτό. Δεν μπορώ να το καταλάβω ακόμα γιατί έχει γίνει όλο αυτό… Γιατί;» ανέφερε ο αδερφός του Αντώνη Καργιώτη και υποστήριξε πως αν δεν υπήρχαν τα βίντεο «θα λέγαμε ότι γλίστρησε ή ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο νους». Μάλιστα, έσπευσε να ευχαριστήσει όλους όσοι έφεραν στο φως της δημοσιότητας τα βίντεο.

«Ήταν άδικο όλο αυτό που έκαναν. Το παιδί δεν πείραζε κανέναν, πιθανώς να τον γνώριζαν εκεί. Δεν υπάρχουν λόγια», ξέσπασε στη συνέχεια και υπογράμμισε πως «Στον Αντώνη άρεσαν πολύ τα ταξίδια και συχνά ταξίδευε με προορισμό την Αθήνα, έχοντας πάντα μαζί του εισιτήριο».

Τέλος, αν ποτέ συναντούσε τον ύπαρχο το μόνο που θα τον ρωτούσε θα ήταν «γιατί».

Όλες οι ειδήσεις της επικαιρότητας βρίσκονται εδώ, στο Newsblog! Σας κρατάμε ενήμερους για όλα τα νέα της επικαιρότητας με τις τελευταίες εξελίξεις απο την Ελλάδα.

Μη χάσετε ούτε μια στιγμή αυτά που γίνονται στην Ελλάδα. Στο Newsblog,σκοπό έχουμε την ενημέρωση και να σας τη μεταδίδουμε άμεσα με κάθε δημοσίευση μας!

via

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article