in

Άνοιξη 2023: Αυτά είναι τα 2 χρώματα που θα είναι τα top trend στην μόδα

Άνοιξη 2023

Άνοιξη 2023: Ακόμα κι αν θεωρούσατε από καιρό τον εαυτό σας ένθερμο μινιμαλιστή, πιθανότατα πιάσατε τον εαυτό σας να αναζητάει λίγο περισσότερο χρώμα στην γκαρνταρόμπα σας.

Οι άνθρωποι της μόδας θα σας πουν ότι αυτή η πολύχρωμη αλλαγή στην καρδιά οφείλεται στο διαδεδομένο μαξιμαλιστικό κίνημα που είναι γνωστό ως ντύσιμο ντοπαμίνης.

Σε περιόδους διαμάχης, που ας είμαστε ειλικρινείς, είχαμε πολλές τα τελευταία χρόνια, αναζητούμε τη χαρά όπου μπορούμε, συμπεριλαμβανομένων και των επιλογών μας στη μόδα.

Σύμφωνα λοιπόν με τις άκρως κορεσμένες αποχρώσεις των τάσεων της μόδας για την άνοιξη 2023 , αυτή η χαρούμενη προσέγγιση στο στυλ συνεχίζεται και στην επόμενη σεζόν.

Μίνι φορέματα ρουμπίνι που κλέβουν σκηνικά, μπλέιζερ σε μωβ ηλεκτρικ και κίτρινα φορέματα, σίγουρα θα σας δώσουν μια μεγάλη δόση βιταμίνης D – όπως αναφέρει η Marie Ivanoff-Smith

Mellow Yellow φέρνει η Άνοιξη 2023

Η παστέλ απόχρωση που η Ivanoff-Smith ενθαρρύνει να ακολουθήσετε φέτος είναι το Mellow Yellow. Σε εποχιακές συλλογές από τις Bally, Rejina Pyo και Tory Burch, η βουτυρένια απόχρωση είναι συνώνυμη με την άνοιξη (σκεφτείτε τις τουλίπες, τους νάρκισσους και τους θάμνους forsythia που αρχίζουν να ανθίζουν προς τα τέλη Μαρτίου).

Τις βροχερές και γκρίζες μέρες της άνοιξης, ένα λαμπερό κίτρινο κομμάτι μπορεί να χρησιμεύσει ως ηλιοφάνεια, προσφέροντας εφέ που τονώνουν τη διάθεση και ένα έντονο ποπ χρώμα.

Mellow Yellow φέρνει η Άνοιξη 2023

Βαθύ μπλε παντού

Από τα peplum φόρεμα και τις μπλούζες Courrèges της Loewe φτιαγμένες από τραγανό κοβάλτιο μέχρι τα πολλαπλά μοντέλα του Giorgio Armani σε βαθύ γαλάζιο, φέτος αναμένετε να δείτε να ξεχωρίζει πλουσιοπάροχα, το βαθύ μπλε παντού.

«Το κορεσμένο μπλε κοβάλτιο προσφέρει επιλογές για όσους θέλουν να συνεχίσουν με την τάση ντυσίματος ντοπαμίνης», λέει η Marie Ivanoff-Smith, επισημαίνοντας τη ζωντανή φύση της χρωστικής.

Βαθύ μπλε παντού

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μας λέει Aloha απο τον παράδεισο της Χαβάη!

Κάτια Ταραμπάνκο

Κάτια Ταραμπάνκο: Ποζάρει με μαγιό μέσα στο χιόνια και μας ζαλίζει