Ανοίγει μέτωπο με τον Μητσοτάκη ο Μαρινάκης μέσα απο ανακοίνωση της Alter Ego;

ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

Η τραγωδία στα Τέμπη έχει προκαλέσει εκτός απο θλίψη και μια τεράστια οργή, αφού βλέπουμε ότι εκτός απο την αμέλεια που δείχνει η Κυβέρνηση σε όλους τους τομείς, τις τελευταίες ημέρες και ώρες έχει ξεκινήσει και μια προσπάθεια να πέσουν οι ευθύνες σε όλους τους άλλους εκτός απο την ίδια.

Ο Πρωθυπουργός έκανε διάγγελμα για να μας αποκαλύψει ότι το συμβάν στα Τέμπη ήταν ανθρώπινο λάθος.

Την ίδια ώρα το φως της δημοσιότητας είδαν αποκαλύψεις απο δεκάδες καταγγελίες για την κατάσταση του δικτύου των τρένων και όχι μόνο και αμέσως ξεκίνησε η μονταζιέρα απο τους γνωστούς δημοσιογράφους της λίστας Πέτσας με πρώτο και καλύτερο τον Άρη Πορτοσάλτε που με λίγα λόγια είπε ότι ευτυχώς που έγινε αυτό το συμβάν και πέθανε κόσμος για να διορθώσουμε τα λάθη!!!

Υπερασπιστής του, φυσικά ο Υπουργός Ανάπτυξης που έχει γνώση και άποψη για όλα και ο οποίος για μια ακόμα φορά έβγαλε ψεύτη ακόμα και τον Θεό με αυτά που είπε στις κάμερες χωρίς ντροπή.

Και ερχόμαστε τώρα στο παράδοξο και όλοι καταλαβαίνουμε για ποιον λόγο, αφού συνδέει μεγάλη κουμπαριά τον εφοπλιστή με την οικογένεια Μητσοτάκη.

Με ανακοίνωση της Alter Ego, ιδιοκτήτριας εταιρίας του MEGA, συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη, φαίνεται ότι μπαίνουμε σε άλλα αχαρτογράφητα νερά, αφού με πρωτοβουλία της ζητάει την πλήρη αναστολή όλων των σιδηροδρομικών δρομολογίων στη χώρα, μέχρι να λυθούν όλα τα προβλήματα!

Το ερώτημα τώρα είναι διπλό! Όντως τα έχουν σπάσει οι κουμπάροι, ή όλο αυτό έχει απο πίσω άλλο υπόβαθρο;

μαρινακησ μητσοτακησ κουμπαροι

Διαβάστε την ανακοίνωση της Alter Ego

«Πρωτοβουλία της Alter Ego Media για αναστολή των σιδηροδρομικών δρομολογίων στη χώρα…

Η πρωτοφανής εθνική τραγωδία που στοίχισε τη ζωή τόσων δεκάδων νέων παιδιών, και όχι μόνον, στη σιδηροδρομική γραμμή Αθήνας – Θεσσαλονίκης έχει βυθίσει την Ελλάδα σε ένα πένθος βαρύτερο από κάθε άλλο.

Και, ταυτόχρονα, έχει εγείρει την, επίσης εθνική, απαίτηση της πλήρους, διαφανούς και ταχείας διαλεύκανσης των πραγματικών αιτιών αυτής της καταστροφής. Με τρόπο που δεν θα επιδέχεται αμφισβητήσεις και που δεν θα επιτρέψει την ατιμωρησία με κανένα πρόσχημα, σε κανένα επίπεδο, για κανέναν εμπλεκόμενο.

Πέρα όμως από τα παραπάνω, εγείρει και μία επιπλέον άμεση, απόλυτα αυτονόητη εξίσου άμεση αναγκαιότητα: την πλήρη αναστολή όλων των σιδηροδρομικών δρομολογίων στη χώρα μέχρι να αντιμετωπιστούν ολοκληρωτικά οι δομικές ελλείψεις ασφαλείας στην κυκλοφορία των συρμών, που ήρθαν στο φως με τον πιο φρικτό δυνατό τρόπο.

Θα είναι πολλαπλά αδιανόητο αν τα τραίνα στην Ελλάδα συνεχίσουν να κινούνται πριν λυθούν ολοκληρωτικά και πιστοποιημένα πλήρως από εθνικούς και ευρωπαϊκούς αρμόδιους φορείς όλες τα ζητήματα ασφαλείας».

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article