in

Amy Jane Brand: Βουτάει στη θάλασσα φορώντας πουκάμισο και μαγιό και «προκαλεί πανζουρλισμό στα μάτια μας»

Το όνομα της είναι Amy Jane Brand έρχεται από τη μακρινή Αυστραλία και είναι ένα από τα πιο δυνατά μοντέλα που κυκλοφορούν στη χώρα των καγκουρό.

Το όνομα της είναι Amy Jane Brand έρχεται από τη μακρινή Αυστραλία και είναι ένα από τα πιο δυνατά μοντέλα που κυκλοφορούν στη χώρα των καγκουρό.

Είναι πασίγνωστη στα social media για τα εκπληκτικά προσόντα που διαθέτει τα οποία όπως φαίνεται ο θεός της τα έδωσε απλόχερα

με ένα λογαριασμό στο instagram ο οποίος είναι σκέτη κόλαση η Ξάνθη από την Αυστραλία δημοσιεύει τη μία φωτογραφία μετά την άλλη προκαλώντας πανζουρλισμός στο ανδρικό φύλο.

Οι φωτογραφίες της είναι η μία πιο προκλητική από την άλλη και τα στιγμιότυπα με μαγιό είναι αυτά που προκαλούν το μεγαλύτερο πανικό μέσα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram

Το μοντέλο από την Αυστραλία έχει όλα αυτά τα οποία θα σε κάνουν να μαγνητίσει στα μάτια σου πάνω της.

Τρανό παράδειγμα η τελευταία ανάρτηση που έκανε στην οποία όπως θα δείτε και εσείς το μοντέλο, μπαίνει στη θάλασσα φορώντας μόνο το πουκάμισο της από πάνω και ένα μικροσκοπικό μαγιό από κάτω.

Πόσο να αντέξουν τα μάτια μας όταν βλέπουν τέτοια πράγματα

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Ο ιστότοπος της Disney+ δεν παραθέτει πλέον παράθυρα κυκλοφορίας για αρκετές σειρές MCU, υποδηλώνοντας ότι η Marvel και η Disney ενδέχεται να ανανεώνουν το ημερολόγιο κυκλοφοριών τους.

Marvel: Ποιες είναι οι σειρές που δείχνουν καθυστέρηση στο Phase 5;

Μετά τον επίσημο χωρισμό της η Ζιζέλ φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά, παρέα με τη δεκάχρονη κόρη της να κάνει διακοπές στην Κόστα Ρίκα την περασμένη εβδομάδα.

Η Ζιζέλ στα 42 της φοράει το τελειότερο πράσινο μαγιό μπικίνι και «μας κόβει την ανάσα»