Αλλαγή σχεδιασμού στον ΣΚΑΪ: Τι θα γίνει με Σεφερλή, Φερεντίνο λόγω Fame Story;

NEWSROOM

Ο ΣΚΑΪ βάζει τα πιόνια στην τηλεοπτική σκακιέρα και προσπαθεί να αλλάξει τα εις βάρος του δεδομένα και όλα αυτά λόγω Fame Story! Οι ανατροπές στον προγραμματισμό του καναλιού ΣΚΑΪ φέρνουν αλλαγές και στο τηλεοπτικό τοπίο της χώρας.

Οι αρχικοί σχεδιασμοί για την προβολή της εκπομπής του Μάρκου Σεφερλή ανήκουν ήδη στο παρελθόν, καθώς το κανάλι επιλέγει να την προβάλλει μόνο μία φορά την εβδομάδα.

Η αρχική σκέψη ήταν να τοποθετηθεί στην prime time του Σαββάτου, ενώ η εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου θα είχε τη θέση της στην prime time της Παρασκευής ή της Κυριακής.

Αλλάζουν τα πλάνα λόγω Fame Story

Ο λόγος πίσω από αυτήν την αλλαγή ήταν μια διαρροή που κυκλοφόρησε, υποστηρίζοντας πως η υπερπαραγωγή Fame Story θα τοποθετηθεί στην prime time του Σαββάτου.

Αυτό δημιούργησε ανησυχία στον ΣΚΑΪ, ο οποίος αποφάσισε να αποφύγει την άμεση αντιπαράθεση ανάμεσα στη μουσική ακαδημία και την εκπομπή του Φερεντίνου.

Τελικά, το σόου του Νίκου Κοκλώνη μπορεί να κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο, αλλά σύμφωνα με τα έως τώρα γνωστά δεδομένα, από την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή.

Ποιος θα βγει χαμένος απο την αλλαγή;

Αυτή η αλλαγή σημαίνει ότι ο Μάρκος Σεφερλής θα αναγκαστεί να μετακομίσει στις Παρασκευές, προκειμένου να αποφύγει τον ανταγωνισμό η εκπομπή του Φερεντίνου. Το θέμα είναι ποιος τελικά βγει ζημιωμένος απο αυτή την αλλαγή;

Η αρχή αυτής της αλλαγής θα γίνει αυτή την Παρασκευή με το Ζητείται σεφ της κωμωδίας. Σίγουρα αυτές οι αλλαγές στον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ αναμένεται να επηρεάσουν την τηλεθέαση και την ανταγωνιστικότητα των εκπομπών του καναλιού και θα κρίνουν την απήχησή τους στο κοινό.

Σύντομα θα δούμε αν θα σώσουν την κατάσταση στο κανάλι του Φαλήρου!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article