in

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τα κορυφαία «κανόνια» της Πρωτοχρονιάς σε πρώτο πλάνο

Η αλλαγή του έτους βρήκε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μαζί με αγαπημένους φίλους και φυσικά τον αγαπημένο της Στάθη Σχίζα, ο οποίος
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Η αλλαγή του έτους βρήκε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μαζί με αγαπημένους φίλους και φυσικά τον αγαπημένο της Στάθη Σχίζα, ο οποίος είναι ένας απο τους παίκτες που σήμερα ή το πολύ αύριο θα αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star.

Η επιχειρηματίας και influencer έκανε ίσως την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια που την γνωρίζουμε, αφού φόρεσε μια εντυπωσιακή μαύρη τουαλέτα που τόνιζε το εντυπωσιακό της ντεκολτέ.

Η ίδια ανάρτησε φωτογραφίες στα social media και κατάφερε να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω της με αυτή της την στιλιστική επιλογή, καθηλώνοντας κυριολεκτικά τους θαυμαστές της.

Κρατώντας και μια τεράστια τούρτα στα χέρια η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ποζάρει στον φωτογραφικό φακό και μοιράζει τα κορυφαία «κανόνια» της Πρωτοχρονιάς σε πρώτο πλάνο.

Τέτοια προσόντα δύσκολα βλέπεις στο instagram, πόσο μάλλον Παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Αγγελική Ηλιάδη

Έτσι ξεκινούν τα εγκεφαλικά! Η Αγγελική Ηλιάδη στην πίστα με διάφανο φόρεμα και….ΚΟΛΑΣΗ

Στην Acun Medya βρίσκονται απο το πρωί σήμερα Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023, λίγες ώρες πριν την αναχώρηση τους για τον Άγιο Δομίνικο και

Survivor spoiler: Στην Ελλάδα ο Ατζούν για να πείσει τον καλύτερο παίκτη του ριάλιτι!