Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ξεφτιλίζει την Ελευθερίου με story στο instagram

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έδωσε τη δική της απάντηση στην ερώτηση που έθεσε η Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor All Star.

Η Ελευθερία Ελευθερίου κατηγορείται ότι αποκάλυψε κάτι στον Στάθη Σχίζα κάτι για τη σύντροφό του, κάτι που του προκάλεσε μεγάλη ψυχολογική βλάβη τέτοια που τον έκανε να αποχωρήσει.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό τι ήταν αυτό που είπε η Ελευθερία Ελευθερίου στον Στάθη Σχίζα για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον ανάγκασε να αποχωρήσει άρον άρον απο το Survivor All Star

Αν και πολλά γράφονται τίποτε δεν ξεκαθαρίζει το τοπίο, αφού ούτε η ίδια αποκαλύπτει τι είπε για την Παναγιώταρου στον πρώην συμπαίκτη της.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποκαλύπτει

Σύμφωνα όμως με την αποκάλυψη που έκανε το TvFreaks.gr, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κατακεραυνώνει την Ελευθερία Ελευθερίου.

Η Παναγιώταρου αποκάλυψε τα πάντα και «τελείωσε» την Ελευθερίου με ένα βίντεο.

Το βίντεο που ξεφτιλίζει την Ελευθερίου

Συγκεκριμένα η σύντροφος του Στάθη Σχίζα, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν την είσοδο της Ελευθερίας Ελευθερίου στο παιχνίδι.

«Όταν βλέπαμε πρεμιέρα μαζί με την “φίλη μου”. Στο σπίτι μας, με τους φίλους μας. Και λίγο αργότερα την παρηγορούσα για τον Πρίαμο. Τα συμπεράσματα δικά σας», σημείωσε πάνω στο βίντεο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Δείτε το βίντεο εδώ

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article