Alert – Πυροβολισμοί στη Λούτσα: Ενέδρα θανάτου για έξι Αλβανούς – Πώς έγινε το μαφιόζικο χτύπημα

NEWSROOM

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπουν οι Αρχές στο μαφιόζικο χτύπημα με τους έξι νεκρούς στη Λούτσα

Για ξεκαθάρισμα λογαριασμών κάνει λόγο η Αστυνομία για το μαφιόζικο χτύπημα στη Λούτσα το απόγευμα της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου, στην οδό Αρρίωνος και Ακροπόλεως.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι πέντε νεκροί άνδρες έπεσαν νεκροί μέσα σε αυτοκίνητο με γερμανικές πινακίδες ενώ ο έκτος νεκρός, ήταν ο οδηγός, ο οποίος δέχθηκε τις σφαίρες εκτός του αυτοκινήτου.

Όπως φαίνεται ο οδηγός προσπάθησε να αντιδράσει όταν οι δράστες γάζωναν το αυτοκίνητο ωστόσο έπεσε και αυτός νεκρός στο πίσω μέρος του οχήματος από τα πυρά τους.

Οι πυροβολισμοί ήταν από ενιάρι όπλο ενώ εξετάζεται αν και οι έξι Αλβανοί που σκοτώθηκαν ήταν σεσημασμένοι. Η Αστυνομία φέρεται να αναζήτα ένα Ford μαύρο και μηχανή και φαίνεται να έχουν ενημερωθεί λιμάνια και αεροδρόμια.

Όλες οι ειδήσεις της επικαιρότητας βρίσκονται εδώ, στο Newsblog! Σας κρατάμε ενήμερους για όλα τα νέα της επικαιρότητας με τις τελευταίες εξελίξεις απο την Ελλάδα.

Μη χάσετε ούτε μια στιγμή αυτά που γίνονται στην Ελλάδα. Στο Newsblog,σκοπό έχουμε την ενημέρωση και να σας τη μεταδίδουμε άμεσα με κάθε δημοσίευση μας!

via

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article