Αίτημα οδηγών ταξί για αναστολή της κυκλοφορίας για δύο ημέρες στην Αθήνα

NEWSROOM

Χειρόφρενο για δύο μέρες τραβούν τα ταξί στην Αθήνα – Τα αιτήματα των οδηγών

Για δύο ημέρες, τα ταξί στην Αθήνα θα παραμείνουν ακίνητα, καθώς οι οδηγοί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις. Ο λόγος για το Χειρόφρενο για δύο μέρες που ανακοίνωσαν οι εκπρόσωποι των οδηγών, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συνθήκες εργασίας τους.

Οι οδηγοί ταξί έχουν εκφράσει αρκετές φορές τα προβλήματά τους, ισχυριζόμενοι ότι οι αμοιβές τους είναι χαμηλές και ότι αντιμετωπίζουν διάφορα άλλα προβλήματα στην εκτέλεση της εργασίας τους. Με την απεργία τους, ζητούν να τύχουν καλύτερων συνθηκών εργασίας και αναγνώρισης του ρόλου τους στην κοινωνία.

Οι αιτήματα των οδηγών περιλαμβάνουν αυξήσεις στις αμοιβές τους, βελτίωση των ασφαλιστικών τους δικαιωμάτων και ενίσχυση της επαγγελματικής τους θέσης. Επιπλέον, ζητούν να ληφθούν μέτρα για τη μείωση του ανταγωνισμού που αντιμετωπίζουν από τις υπηρεσίες ταξί που λειτουργούν με τη μορφή των ψηφιακών πλατφορμών.

Οι οδηγοί ταξί δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρις ότου ληφθούν υπόψη οι ανησυχίες τους και να επιτευχθεί μια δίκαιη λύση για τα προβλήματά τους. Ωστόσο, οι επιπτώσεις της απεργίας τους θα είναι αισθητές για το κοινό που βασίζεται στις υπηρεσίες ταξί για τις μετακινήσεις του.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article