Ιωάννα Τούνη: Η γλυκιά αποκάλυψη για τη Θεσσαλονίκη και το νεογέννητο μωράκι της

NEWSROOM

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που αξίζει να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή και να τη μοιραζόμαστε με τους αγαπημένους μας. Αυτή είναι και η περίπτωση της Ιωάννας Τούνη, η οποία απολαμβάνει στο έπακρο τη μητρότητα και μας το δείχνει με κάθε ευκαιρία.

Η Ιωάννα Τούνη, ως influencer και μητέρα, δεν αποχωρίζεται το μωράκι της ούτε για στιγμή. Ο νουνίτο, όπως τον αποκαλεί με αγάπη, κλέβει την καρδιά της καθημερινά.

Κάθε στιγμή μεταξύ τους είναι ξεχωριστή και προσφέρει μοναδικές στιγμές γέλιου και αγάπης.

Η ιδιαίτερη σχέση της Ιωάννας Τούνη με τον γιο της

Αυτήν την εβδομάδα, η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη μαζί με το μωράκι της. Ήταν η ευκαιρία να συναντήσει τα αγαπημένα της πρόσωπα και να επιτελέσει κάποιες επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Το απόγευμα του Σαββάτου (3/6), η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ένα στορί από το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη, όπου ανέφερε ότι ο μικρός γιος της είναι λιγάκι… ανήσυχος.

Αναρωτήθηκε αν ίσως βγάζει δόντια και ζήτησε για άλλη μια φορά τη βοήθεια των διαδικτυακών της φίλων. Τα θέματα μητρότητας απασχολούν κάθε μητέρα και η Ιωάννα δεν αποτελεί εξαίρεση.

Η Ιωάννα Τούνη αποτελεί ένα παράδειγμα για το πώς μπορούμε να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή της μητρότητας και να είμαστε ειλικρινείς για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε.

Η αγάπη και η στήριξη των διαδικτυακών φίλων παίζουν σημαντικό ρόλο στην ενημέρωσή μας και στην ανταλλαγή εμπειριών.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article