Σοφία Παυλίδου: Στην αντεπίθεση περνάει η ηθοποιός και ζητάει 80,000 ευρώ απο τον Μάνο Παπαγιάννη (βίντεο)

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, η κόντρα μεταξύ της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη φαίνεται πως δεν έχει τέλος, καθώς αναμένεται να βρεθούν ξανά στις δικαστικές αίθουσες.

Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Παυλίδου κατέθεσε αγωγή αποζημίωσης για ηθική βλάβη κατά του Μάνου Παπαγιάννη, ζητώντας το ποσό των 80.000 ευρώ.

Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η δίκη της υπόθεσης που αφορούσε τη Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη. Η Σοφία Παυλίδου είχε καταγγείλει τον Μάνο Παπαγιάννη για επικίνδυνη σωματική βλάβη, μετά από την παράσταση «Πετάει – Πετάει» στο θέατρο Χυτήριο το 2018.

Την ίδια στιγμή, ο Μάνος Παπαγιάννης είχε κάνει μήνυση κατά της Σοφίας Παυλίδου για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Σοφία Παυλίδου

Στη δίκη, η Σοφία Παυλίδου κρίθηκε αθώα, ενώ ο Μάνος Παπαγιάννης κρίθηκε ένοχος για απλή σωματική βλάβη και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 μήνες με αναστολή.

Η κόντρα αυτή φαίνεται πως δεν έχει τέλος, καθώς η Σοφία Παυλίδου κατέθεσε αγωγή αποζημίωσης κατά του Μάνου Παπαγιάννη για ηθική βλάβη.

Ο Μάνος Παπαγιάννης, από την πλευρά του, έχει δηλώσει πως η υπόθεση αυτή τον έχει ταράξει συναισθηματικά και πως επιθυμεί να την λύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι δύο πλευρές αναμένεται να βρεθούν ξανά στις δικαστικές αίθουσες προκειμένου να διευθετήσουν τη διαφορά τους.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article