Η «καλόγρια», Φωτεινή Παπαθεοδώρου, που κολάζει και Άγιο! Δείτε τη σε βίντεο που καθηλώνει με την ομορφιά της.

ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

Είναι πανέμορφη, είναι ταλαντούχα και έχει καταφέρει να την αγαπήσουν όλοι. Μιλάμε φυσικά για την Φωτεινή Παπαθεοδώρου την πασίγνωστη «καλόγρια» του Mega.

Έχει ξεχωρίσει για την ερμηνεία της και έχει κερδίσει τις θετικές εντυπώσεις του κοινού, αφού υποδύεται την πανέμορφη «καλόγρια» που έχει κλέψει την καρδιά του πατρινού , Πέτρου Καστρινού , στη σειρά του Μεγάλου Καναλιού «Μαύρο Ρόδο».

Και μπορεί φέτος να έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της δόκιμης μοναχής του μοναστηριού της Γερακιανής, όμως έχει λάβει μέρος και σε άλλες σειρές.

Έχει παίξει και στον κινηματογράφο και πιο συγκεκριμένα στην ταινία της Μιμής Ντενίση, «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Φωτεινή Παπαθεοδώρου

Το 2017 σκηνοθέτησε μαζί με τον Αλεξάντερ Νίκολιτς, τη μικρού μήκους ταινία «Locked-in», η οποία επιλέχθηκε ανάμεσα στους νικητές του σκηνοθετικού διαγωνισμού Straight8 και στη συνέχεια προβλήθηκε στο φεστιβάλ SuperShorts.

Έναν χρόνο αργότερα έπαιξε στη σειρά «Fast Forward» και τo 2019, συμμετείχε σε ένα επεισόδιο της ξένης σειράς «Chance Encounters» και στη μικρού μήκους ταινία «In Brighton», ενώ έχει εργαστεί στο εξωτερικό και ως παραγωγός.

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου, κρατάει ένα χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μπορούμε να θαυμάσουμε την σαγηνευτική ομορφιά της, μιας και ανάρτησε ένα βίντεο μέσα από μια πισίνα με το λάγνο της βλέμμα να μας προκαλεί!

Βέβαια και σε φωτογραφίες της το χαμόγελό της αλλά και η γαλανή της ματιά μας καθηλώνουν!

Πρόκειται πραγματικά για ένα πανέμορφο και ταλαντούχο πλάσμα και ευχόμαστε να συνεχίσει να μας απασχολεί στο μέλλον ευχάριστα με τις επαγγελματικές της δραστηριότητες!

Δείτε κι εσείς την πανέμορφη «καλόγρια» της καρδιάς μας και θαυμάστε την ομορφιά της!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article