Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Να σου λύσει τον κύβο του ρούμπικ χωρίς ρούχα να δεις εγκεφαλικά που θα πάθεις

ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

Όχι ένα, όχι δύο, αλλά πολλαπλά εγκεφαλικά θα πάθεις μόλις δεις την Έμιλι Ραταϊκόφσκι να ποζάρει χωρίς ρούχα, κρατώντας στα χέρια της μόνο έναν κύβο του ρούμπικ.

Πυρηνικό επιστήμονα θα σε κάνει το μοντέλο που πρόσφατα μάλιστα αποφάσισε να τερματίσει την καριέρα της ως ηθοποιός γιατί όπως η ίδια είπε «Μας μισείτε».

Το εντυπωσιακό μοντέλο και πρώην ηθοποιός είναι πραγματική απόλαυση να την βλέπεις. Βέβαια η ίδια κατηγορεί τους άντρες ότι δεν σέβονται το υποκριτικό της ταλέντο.

Η ίδια μάλιστα μίλησε πολύ στεναχωρημένη, λέγοντας πράγματα οποία πραγματικά δεν βγαίνουν εύκολα απο το στόμα μιας τόσο γνωστής celebrity.

Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Η Έμιλυ αποκάλυψε ότι αισθάνθηκε ευάλωτη στην «εξουσία και τη δύναμη που κατέχει το κλαμπ των ανδρών», ενώ αυτό την έκανε να απολύσει όλους όσους βρίσκονταν γύρω της με την ίδια να δηλώνει για ποιον λόγο το έκανε αυτό.

«Δεν τους εμπιστευόμουν» δήλωσε. «Είπα: “Μπορώ να χειριστώ το να δέχομαι τηλεφωνήματα. Εγώ θα πάρω αυτές τις αποφάσεις. Κανείς από εσάς δεν σκέφτεται το συμφέρον μου. Και όλοι σας μισείτε τις γυναίκες”».

Το σίγουρο είναι ότι τώρα θα την απολαμβάνουμε ακόμα περισσότερο μέσα απο τα social media και σίγουρα έχουμε να δούμε πολλές φωτογραφίες σαν αυτή που θα δείτε και θα σας κόψει την ανάσα!

Δείτε τι σας περιμένει ….. εδώ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article