Μαρία Λεκάκη: H «εκρηκτική γκαρσόνα Β’» με μαγιό και προσόντα φωτιά . Άρε Μάνθο τι «κεράτωνες»…

ΜΑΡΙΛΕΝΝΑ ΒΑΜΒΑΚΙΔΗ
Μαρία Λεκάκη

Τη Μαρία Λεκάκη όλοι τη γνωρίσαμε μέσα από την κωμική σειρά του ANT1, «Κωνσταντίνου και Ελένης. Τότε υποδυόταν τη φίλη και συνεργάτιδα της Ελένης Ράντου αλλά και μια ηθοποιό που προσπαθεί μάταια να αναγνωριστεί ,την Πέγκυ Καρρά ή αλλιώς Γκαρσόνα Β’ ,που ήταν ερωτευμένη με τον γιο ενός εργοστασιάρχη, τον Μάνθο, ο οποίος όμως ήταν αρκετά ατακτούλης και συχνά την «κεράτωνε»…

Έμελλε μέσα από αυτόν τον ρόλο να μείνει αξέχαστη ,να τη θαυμάσει το ελληνικό κοινό και να αγαπήσει την αθωότητα και την αφέλειά που απαιτούσε ο ρόλος της.

Η σειρά της χάρισε τεράστια αναγνωρισιμότητα καθώς πέρα από τις δύο σεζόν αρχικής προβολής της, προβάλλεται μέχρι και σήμερα σε επανάληψη στο καθημερινό πρόγραμμα του ANT1.

Από τότε βέβαια τα χρόνια πέρασαν και η Μαρία Λεκάκη έχει συμμετάσχει με επιτυχία σε αρκετές σειρές στην τηλεόραση αλλά και σε πολλές θεατρικές παραγωγές.

Από τον γάμο της με τον σκηνοθέτη Λεωνίδα Πανωνίδη, έχει αποκτήσει μια κόρη, τη Ζωή η οποία είναι σήμερα 17 χρονών.

Πρόσφατα μάλιστα είχε αναρτήσει και μια φωτογραφία της , στην οποία δεν φαίνεται το πρόσωπό της , όμως μπορέσαμε να καταλάβουμε ότι έχει πάρει το στυλ και την ομορφιά της μαμάς της!

Η Μαρία Λεκάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει κάποιες φωτογραφίες από καλοκαιρινές διακοπές στις οποίες φαίνεται το καλλίγραμμο σώμα της, είναι αμακιγιάριστη και πολύ χαλαρή. Σε τέτοιο σημείο που να αναφωνούμε….

Άρε Μάνθο τι έχανες!!!

Δείτε κι εσείς την όμορφη Μαρία Λεκάκη εδώ…


Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article