Νικολέττα Καρρά: «Όνειρο θερινής νυκτός» η ολόσωμη φωτογραφία της με μαγιό

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Η μελαχρινή θεά Νικολέττα Καρρά, είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της showbiz και φέτος είμαστε πολύ τυχεροί που την απολαμβάνουμε μέσα απο την σειρά «Αυτή η νύχτα μένει».

Βέβαια κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει ότι έγινε πιο γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μετά τον ρόλο της Μαρίας στην αγαπημένη σειρά του MEGA «50-50», όπου εκεί ενσάρκωνε τον ρόλο της χαριτωμένης νέας συντρόφου του Παυλίτου που έκανε ότι ήθελε με τα νάζια της.

Η Νικολέττα Καρρά είναι η γυναίκα που σίγουρα έχεις στο μυαλό σου ως μία από τις πιο όμορφες, εντυπωσιακές και αισθnσιακές γυναίκες στην Ελλάδα.

Έχει κορμί λαμπάδα, απίστευτες αναλογίες, γυμνασμένο σώμα και βέβαια ατελείωτα…πόδια.

Η 43χρονη Νικολέττα, μετά τον χωρισμό της απο τον τον Κύπριο δικηγόρο Φώτο Πιττάτζη με τον οποίο έμεινε μαζί από το 2012 μέχρι το 2019 έμεινε ένα μικρό χρονικό διάστημα χωρίς σχέση.

Τώρα όμως είναι ξανά ερωτευμένη με τον Διονύση Παναγιωτάκη, ο οποίος είναι τηλεοπτικός παραγωγός, ιδιοκτήτης του σταθμού Action 24 και πρόεδρος των Ελλήνων Θεατρικών Παραγωγών.

Οι δυο τους ζουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα και από κοσμικά events και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, προκαλώντας λύπη στους χιλιάδες θαυμαστές της.

Φυσικά η ίδια κάνει ότι μπορεί μέσα απο τα social media για να τους έχει όλους ευχαριστημένους, αλλά πόσα περισσότερα να κάνει και εκείνη!

Υπάρχουν όμως και μοναδικές στιγμές όπως αυτή εδώ! Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram από κάποιες διακοπές της στη Μύκονο και σίγουρα θα μείνετε και εσείς άφωνοι!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article