Κάτια Ταραμπάνκο: Το μοντέλο του GNTM «χαρίζει τσιτωμένα πλάνα» και μας κόβει την ανάσα

ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

Η Κάτια Ταραμπάνκο ήταν μία από τις δύο κοπέλες που πήρε τον τίτλο του Greece’s Next Top Model και που φυσικά συζητήθηκε περισσότερο από όλες.

Η αλήθεια είναι τις περισσότερες φορές αρνητικά και κάποιες λιγότερα θετικά, κατάφερε όμως τελικά να αποκτήσει φανατικό κοινό ειδικά στα social media και το Instagram

Τηλεοπτικά έκανε πολλά πράγματα, άλλα επιτυχημένα και άλλα όχι τόσο όπως ήταν η παρουσία της στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και μέσα απο την εκπομπή “Θαλασσόλυκοι” που είχε πάρει την θέση της Κάλιας Ελευθερίου.

Συμμετείχε στην σειρά ταινιών Bachelor κάνοντας το κινηματογραφικό της ντεμπούτο και μέσα σε όλα αυτά πρόλαβε να γίνει και η αγαπημένη παίκτρια του Survivor, μέχρι που αποχώρησε οικειοθελώς.

Το πανέμορφη μοντέλο από την μακρινή Μαριούπολη της Ουκρανίας είναι ένας αρκετά δυναμικός χαρακτήρας, που έλεγε ανοιχτά όσα πίστευε και γι’ αυτό πολλές φορές, οι δηλώσεις της γίνονταν αντικείμενο…συζητήσεων.

Η όμορφη 25χρονη αναδείχθηκε νικήτρια από κοινού με τη Άννα-Μαρία Ηλιάδου και ο κόσμος το σχολίασε αρνητικά, καθώς το αποτέλεσμα θεωρήθηκε “στημένο”, για να βγει κι εκείνη νικήτρια.

Φυσικά εκείνη δεν μάσησε και το έριξε στην πλάκα! Το μοντέλο ανά διαστήματα ανεβάζει φωτογραφίες και μαζί ανεβαίνει και η διάθεσή μας!

Δείτε μία ανάρτησή από αυτές και θα καταλάβετε!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article