Σίσσυ Χρηστίδου: Όταν η παρουσιάστρια «προκαλούσε καύσωνα» με το μαγιό της

ΜΑΡΙΛΕΝΝΑ ΒΑΜΒΑΚΙΔΗ

Όταν γνωρίσαμε όλοι την Σίσσυ Χρηστίδου ως ένα απο τα κορίτσια του Θέμου Αναστασιάδη, όλοι μίλησαν για μια εντυπωσιακή κούκλα που μαγνήτιζε όλα τα βλέμματα πάνω της

Κανένας όμως δεν περίμενε ότι θα κάνει καριέρα παρουσιάστριας, αφού όλοι την πρωτοείδαμε ως μοντέλο, τα ταλέντα της όμως είναι πολλά περισσότερα απο την ομορφιά της!

Η Σίσσυ Χρηστίδου γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 12 Σεπτεμβρίου του 1980 ,είναι πρώην μοντέλο, τηλεπαρουσιάστρια και επιχειρηματίας, ενώ διαθέτει και προσωπικό κανάλι στο YouTube όπου μοιράζεται διάφορα μυστικά με τους ακόλουθούς της.

Πλέον μετά και την παρουσίαση της ψυχαγωγικής εκπομπής στο κανάλι του Open «Έλα Χαμογέλα», κατάφερε να πάρει την «μεταγραφή» που ήθελε σε μεγάλο κανάλι και μετακινήθηκε στο Mega, όπου εδώ και δύο σεζόν παρουσιάζει την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» κάθε Σαββατοκύριακο.

Πέρα από το επαγγελματικό της ταλέντο όμως, έχει ταλέντο και στο να σαγηνεύει τους…. πάντες με την ομορφιά της και τα πλούσια προσόντα της.

Είναι μια απο τις πιο εντυπωσιακές παρουσιάστριες της Ελληνικής τηλεόρασης και ακολουθεί κατά γράμμα την μόδα φορώντας πάντα ρούχα που την αναδεικνύουν!

Αυτό το διάστημα την βλέπουμε να έχει αλλάξει κατά πολύ, κυρίως ως προς τα κιλά της.

Η πανέμορφη παρουσιάστρια με τα λαμπερά μακριά μαλλιά έχει μείνει μισή και κάθε φορά που την παρακολουθούμε στην εκπομπή της φαίνεται και πιο αδύνατη!

Εμείς ανακαλύψαμε μια εντυπωσιακή εικόνα της μέσα απο το προσωπικό της προφίλ στο Instagram την οποία μπορείτε να δείτε την πανέμορφη Σίσσυ Χρηστίδου σε εντυπωσιακό πλάνο μέσα απο την πισίνα!

Δείτε την εδώ και θα μας θυμηθείτε!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article