Σασμός: Η Μαρίνα σοκάρετε απο την αποκάλυψη της αστυνομίας – «Κινδυνεύεις ακόμα…»

ΚΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, η Μαρίνα μαθαίνει όλο το παρασκήνιο πίσω απο τον πυροβολισμό που τραυμάτισε τον Αντώνη την ημέρα του γάμου.

Η Μαρίνα μένει άφωνη ακούγοντας την Ντίνα να της αποκαλύπτει όλα όσα σκέφτονται στην αστυνομία, ενώ στην συνέχεια την προειδοποιεί ότι υπάρχει ακόμα κίνδυνος και πρέπει να είναι πολύ προσεκτική.

Το συγκλονιστικό επεισόδιο που παρακολουθήσαμε χτες στον Σασμό έφερε στο κανάλι ξανά την πρωτιά με την τηλεθέαση να χτυπάει ακόμα και 27% στο γενικό σύνολο.

Σίγουρα το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού θα μείνει αμείωτο και σήμερα το βράδυ 14/3 με αυτά που θα παρακολουθήσουμε στις τηλεοράσεις μας.

Απόψε το βράδυ το επεισόδιο θα είναι πραγματικά καθηλωτικό με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες

Τι θα παρακολουθήσουμε σήμερα το βράδυ

Ο Αντώνης βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, απόψε στην σειρά, Σασμός. Ο Αστέρης στηρίζει την Αργυρώ που φοβάται μήπως ο Αστέρης τα πάρει πάλι όλα πίσω.

Ο Μαθιός ζητά τη βοήθεια της Νάντιας για να μάθει περισσότερα για τον Φαρμάκη.

Η Αιμιλία νιώθει ενοχές για όσα συνέβησαν στον Αντώνη και συγκρούεται με τον Λευτέρη. Οι υποψίες του Παύλου στρέφονται στον Ευθύμη και αποφασίζει να μάθει.

Η Τζένη κάνει μια σημαντική ανακοίνωση στο Νικηφόρο.

Τέλος, η συμπαράσταση της Καλλιόπης στο δράμα του Αντώνη, αντιμετωπίζεται δύσπιστα από τη Μαρίνα, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, που παλεύει να αποδώσει κάπου την ευθύνη για το άδικο χτύπημα στον άντρα της.

Θα μάθει άραγε πως ο Φαρμάκης κρύβεται από πίσω;

https://youtu.be/KUI6UCeF_ww

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article