Η Ζόζεφιν αποκαλύπτει για την Eurovision: «είναι κάτι που θέλω πολύ, αλλά ταυτόχρονα με φοβίζει γιατί…»

NEWSROOM

Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή του στον ΑΝΤ1, «The 2Night Show» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (13/3) η Ζόζεφιν.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια μίλησε για την καριέρα της, το απαιτητικό της πρόγραμμα εργασίας, αλλά και την προσωπική της ζωή.

Η όμορφη τραγουδίστρια αποκάλυψε επίσης κάποιες άγνωστες λεπτομέρειες για την καθημερινότητά της, αλλά έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη για μελλοντική συμμετοχή της στην Eurovision, αναφέροντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Η Eurovision είναι κάτι που θέλω πολύ, αλλά ταυτόχρονα με φοβίζει γιατί είμαι τελειομανής και αν πάω, θέλω να είναι όλα τέλεια»

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια αποκάλυψε όμως και άλλες άγνωστες πτυχές για εκείνη λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Έχω άγχος πριν από το οτιδήποτε κάνω, είτε είναι σόου, είτε συνέντευξη. Θέλω να φαίνεται η δουλειά που έχουμε κάνει. Όταν βάζουμε στόχους, γιατί είμαι άνθρωπος που βάζω στόχους. Ξεκίνησα μωρό, δεν ήξερα να κρατάω το μικρόφωνο, πέρασα δύσκολα και είχα σκεφτεί να σταματήσω. Ένιωθα ότι δεν μου ερχόντουσαν ωραία τραγούδια. Τυχαία μου ήρθε το τραγούδι “Μάγια”, πιστεύω ότι όταν βάζεις στόχο και συντονίζονται όλα γύρω σου, πρέπει να είσαι σωστός. Έχω φτάσει μέχρι εδώ με πολλή δουλειά, αλλά δεν είναι η ώρα να επιβραβεύσω τη Josephine».

Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι πάντα τις χρεώνουν και νέες σχέσεις σε κάθε της συνεργασία και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει τίποτα ρομαντικό ανάμεσα σε εκείνη και τον Πέτρο Ιακωβίδη.

«Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Πέτρο Ιακωβίδη. Μου χρεώνουν συνέχεια σχέσεις με όποιον συνεργάζομαι! Ο Πέτρος είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ, με έχει ξεκλειδώσει και τώρα στη Θεσσαλονίκη γίνεται χαμός. Το απολαμβάνω».

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article