Νίκος Μουτσινάς: «Σαν βόμβα έσκασε» το τέλος του απο τον ΣΚΑΪ

ΜΑΡΙΛΕΝΝΑ ΒΑΜΒΑΚΙΔΗ

Ο Νίκος Μουτσινάς ολοκληρώνει την πορεία του στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» και ετοιμάζεται για το επόμενο επαγγελματικό του εγχείρημα.

«Σαν βόμβα έσκασε» η αποκάλυψη της είδησης για το μέλλον του παρουσιάστη και ηθοποιού Νίκου Μουτσινά, στον ΣΚΑΪ και γενικώς στην τηλεόραση

Όπως αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», ο γνωστός παρουσιαστής την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται εκτός τηλεόρασης.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ που έκανε ο δημοσιογράφος ο Νίκος Μουτσινάς εξακολουθεί να διατηρεί άριστες σχέσεις με τον ΣΚΑΪ, ενώ φαίνεται να έχει ανακοινώσει ήδη την απόφαση του στο κανάλι του Φαλήρου.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η πρόταση του ΣΚΑΪ ήταν εκτός από το βραδινό πρότζεκτ, να κρατήσει και το «Καλό Μεσημεράκι» ακόμη και με λιγότερες ημέρες προβολής, ωστόσο ο παρουσιαστής πήρε την απόφασή του. Εκκρεμεί ακόμη μία συνάντηση με τον ΣΚΑΪ για το τυπικό της υπόθεσης. Ο Νίκος Μουτσινάς ωστόσο έχει μιλήσει με την κυρία Εύη Κουτσαφτάκη και έχει πει άτομα από την ομάδα του να απορροφηθούν από άλλες εκπομπές του καναλιού»

Φυσικά η αποκάλυψη αυτή έκανε πολλούς να διερωτώνται αν η απόφαση του Μουτσινά πάρθηκε μετά το ξέσπασμα που έκανε τηλεοπτικά προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, του οποίου ζήτησε μέσα απο την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ να παραιτηθεί.

Πάντως δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναφέρουν ότι για την απόφαση του «χωρισμού» το κανάλι πιέστηκε να δώσει τέλος.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article