Η κατάρα του My Style Rocks και οι στιγμές που στιγμάτισαν το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ

ΜΑΡΙΛΕΝΝΑ ΒΑΜΒΑΚΙΔΗ

Πριν από λίγες ημέρες είχαμε τη τραγωδία στα Τέμπη όπου δεκάδες συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους μετά από την τρομακτική σύγκρουση των δύο τρένων μέσα στα οποία βρισκόταν και η πρώην παίκτρια του Big Brother και την παίκτρια του My Style Rocks Ευδοκία Τσαγκλή.

Μπορεί τηλεοπτικά να βλέπουμε την πανέμορφη Ευδοκία τις τελευταίες ημέρες μέσα από το My Style Rocks όπως όμως και η ίδια έχει ανακοινώσει μέσα από το προφίλ της στο instagram επεισόδια μαγνητοσκοπημένα και είχανε προηγηθεί του ατυχήματος πού είχε η ίδια στα Τέμπη.

My Style Rocks Ευδοκία Τσαγκλή

Δεν είναι η πρώτη φορά που μας απασχολεί ένα δυσάρεστο γεγονός που να έχει σχέση με το My Style Rocks, αφού και το 2018 μία τραγωδία έχει χτυπήσει το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.

Ήταν τότε που η Βικτώρια Καρύδα, την οποία γνωρίσαμε και λατρέψαμε μέσα από αυτό το ριάλιτι έχασε τον άντρα της μετά από εκτέλεση με τέσσερις σφαίρες στην είσοδο του σπιτιού τους.

Φυσικά δεν γίνεται καμία σύγκριση αφού ο χαμός του Γιάννη Μακρή κόστισε πολλά στην μετέπειτα ζωή της Βικτώριας Καρύδα και των δύο τους παιδιών, χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι ο τραυματισμός που είχε η Ευδοκία στα Τέμπη και απίστευτη τραγωδία που έζησε είναι κάτι αμελητέο.

Βικτώρια Καρυδα

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article