Σοφία Αλιμπέρτη: Πραγματικά αγνώριστη επιστρέφει τηλεοπτικά μετά απο 14 χρόνια

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Ίσως μια απο τις πιο αναγνωρίσιμες ηθοποιούς της δεκαετίας του 80, η Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία παρέμεινε “ζωντανή” τηλεοπτικά και στις επόμενες δύο δεκαετίες σε αντίθεση με πολλούς συναδέλφους της που εξαφανίστηκαν μετά το τέλος της εποχής της βιντεοκασέτας.

Η αγαπημένη ηθοποιός ήταν απο τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν σε πολλές σειρές των ιδιωτικών καναλιών ενώ και η προσωπική της ζωή ήταν πάντοτε στα εξώφυλλα των περιοδικών αφού ο γάμος της με τον τραγουδιστή Γιάννη Πάριο ήταν το μέγα θέμα συζήτησης για πάρα πολύ καιρό.

Σύντομα αναμένεται να δούμε ξανά στην μικρή οθόνη την 57χρονη Σοφία Αλιμπέρτη, αφού ο ΑΝΤ1 της δίνει για ακόμα μια φορά εκπομπή, με την τελευταία της να είναι πριν απο 14 χρόνια με το Είσαι πιο έξυπνος από ένα 10χρονο;

Πώς είναι σήμερα η Σοφία Αλιμπέρτη;

Σοφία Αλιμπέρτη

Ο χρόνος έχει σεβαστεί απόλυτα την ηθοποιό, που ακόμα και άβαφη είναι γοητευτική.

Με τον τραγουδιστή η αγαπημένη ηθοποιός απέκτησε δύο γιους τον Νικόλα και τον Μιχαήλ, ενώ το διαζύγιο της μερικά χρόνια μετά την οδήγησε να πάρει την απόφαση να αποτραβηχτεί από τα φώτα της τηλεόρασης και της δημοσιότητας.

Σοφία Αλιμπέρτη

Η ζωή της “μετακόμισε” στην Πάρο όπου περνάει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου εκεί όπου δραστηριοποιήτε και επαγγελματικά μην έχοντας καμία επαφή με την ηθοποιία και την δημοσιότητα.

Στη παρακάτω φωτογραφία που βλέπετε, η γνωστή ηθοποιός είναι απο συνέντευξη που έδωσε εφ’ όλης της ύλης στη Φαίη Σκορδά.

Σοφία Αλιμπέρτη

Πότε κάνει πρεμιέρα η Σοφία Αλιμπέρτη στον ΑΝΤ1

H Σοφία Αλιμπέρτη επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ANT1 με την εκπομπή Doctor Oz, η oποία θα είναι καθημερινή.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό μας» η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Μαρτίου. Στο πλευρό της Σοφίας Αλιμπέρτη ο Κωνσταντίνος Δέδες και ο Κωνσταντίνος Ξένος.

Όπως ανέφεραν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ πραγματοποιούνται συσκέψεις ενώ το πρόγραμμα δεν θα είναι ζωντανό.

Ωστόσο, αποσαφηνίστηκε πως λόγω των εξελίξεων της επικαιρότητας η πρεμιέρα του Doctor Oz ενδέχεται να μετατεθεί για τις 27 Μαρτίου.

Η Σοφία Αλιμπέρτη επιστρέφει στη μικρή οθόνη έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα αποχής και απουσίας, ενώ η παρουσιάστρια είχε παραχωρήσει συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά μιλώντας για την συνειδητή απόφασή της να αποστασιοποιηθεί από την τηλεόραση.

«Σταμάτησα την τηλεόραση γιατί ήθελα να ζήσω. Δεν μπορούσε να πας στην παραλία και να ξεβρακωθείς. Έχασα τον εαυτό μου στην τηλεόραση γιατί ήμουν από 12 ετών, φτάνει!», είχε επισημάνει η Σοφία Αλιμπέρτη.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article