Ζέτα Μακρυπούλια: ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ και ριάλιτι απο την επόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1 για την παρουσιάστρια

NEWSROOM
έτα Μακρυπούλια

Μετά από πολύωρες συζητήσεις ο ΑΝΤ1 έλαβε επιτέλους χθες το άτυπο «ναι» από τη Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία και θα συνεχίσει την συνεργασία της με το κανάλι, όχι μόνο με το «ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ», αλλά και με άλλο ένα πρόγραμμα.

Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε στο τηλεοπτικό κανάλι του Αμαρουσίου, ότι θέλει οπωσδήποτε να συνεχίσει τη συνεργασία τους και είναι θετική για τη διπλή πρόταση που της έκαναν.

Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια και το «The Traitors»

Έτσι λοιπόν καλώς εχόντων των πραγμάτων απο την επόμενη σεζόν η Ζέτα Μακρυπούλια θα το παίζει σε διπλό ταμπλό, αφού το «ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ» θα ανανεωθεί για άλλη μια σεζόν, ενώ από την άλλη θα παρουσιάσει ένα νέο ριάλιτι με το όνομα «The Traitors».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το «The Traitors», της κίνησε το ενδιαφέρον περισσότερο επειδή μπορεί να είναι πιο ρεαλιστικό (με μάχες, δοκιμασίες και αποχωρήσεις), αλλά βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε παιχνίδια στρατηγικής και εγκεφάλου.

Ζέτα Μακρυπούλια

Τα γυρίσματα του νέου προγράμματος θα γίνουν τον Ιούνιο και αναμένεται να διαρκέσουν περίπου έναν μήνα. Θα γίνονται καθημερινά εντατικά γυρίσματα κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου. Το έργο θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα στην prime time ζώνη του σταθμού.

Ζέτα Μακρυπούλια

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article