MasterChef spoiler: Επέστρεψε η Μαρίνα Ντεμολλάϊ στο ριάλιτι μαγειρικής…και έχασε!

ΜΑΡΙΛΕΝΝΑ ΒΑΜΒΑΚΙΔΗ
Μαρίνα Ντεμολλάϊ

MasterChef spoiler: Το TvFreaks είχε αποκαλύψει ότι θα δούμε την επιστροφή της Μαρίνας στο μαγειρικό ριάλιτι του Star ως εισβολέας και σίγουρα δεν μπορούμε να πλέον να μην το πιστέψουμε, αφού το βλέπουμε μπροστά μας.

Η Μαρίνα επιστρέφει για μία ακόμα φορά στο μαγειρικό ριάλιτι με μοναδικό σκοπό φυσικά την κατάκτηση του τροπαίου, ενός τροπαίου από την προηγούμενη φορά έφτασε πολύ κοντά για να το κερδίσει.

Η Μαρίνα Ντεμολλάϊ όπως αναφέρει το MasterChef spoiler είναι μια απο τις παλιές παίκτριες που ως «εισβολέας» θα μπει για να διεκδικήσει ξανά την είσοδο της στο ριάλιτι απέναντι σε ένα απο τους παίκτες που βρίσκονται ήδη στο παιχνίδι.

MasterChef spoiler Μαρίνα Ντεμολλάϊ

Masterchef spoiler – Εισβάλλει η Μαρίνα Ντεμολλάϊ

Σίγουρα η είσοδος της θα προκαλέσει μεγάλες αναταραχές στο MasterChef αφού εκρηκτικός της χαρακτήρας και tο δυναμικό της ταλέντο θα αλλάξει τα δεδομένα στο μαγειρικό ριάλιτι του Star, σύμφωνα με το Masterchef spoiler.

Για όσους δεν θυμούνται, η Μαρίνα Ντεμολλάϊ συμμετείχε στον πέμπτο κύκλο του MasterChef και είχε καταφέρει να φτάσει την τελική Τριάδα στην οποία όμως δεν κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο τρόπαιο το οποίο το είχε κερδίσει η Μαργαρίτα Νικολαΐδου.

Οι προσδοκίες που έχει το τηλεοπτικό κοινό από την είσοδο της είναι μεγάλες αφού και στο παρελθόν έχει καταφέρει να αποδείξει περίτρανα ότι είναι μία εκπληκτική σεφ με μεγάλο ταλέντο και πλέον ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για να κερδίσει το φετινό τρόπαιο.

Εκτός MasterChef 7 η Μαρίνα Ντεμολλάϊ!!

Ούτε στο στοίχημα δεν την έπαιζαν αυτή την μονομαχία και όπως τελικά αποδείχθηκε κακώς, αφού η Μαρίνα Ντεμολλάϊ πήγε κουβά μετά την μονομαχία της με την Μαρία Λαζαρίδου, αφού σαν εισβολέας απέτυχε να μπει στο MasterChef 7

Μετά την μονομαχία παρέμεινε στο παιχνίδι η Μαρία Λαζαρίδου

Μαρία Λαζαρίδου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article