Στον φακό του παπαράτσι Βανδή και Μπισμπίκης! Νέες αδημοσίευτες φωτογραφίες του ζευγαριού

NEWSROOM
Βανδή – Μπισμπίκης

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης χάρισαν όπως θα δείτε και εσείς ένα ακόμη μεγάλο σόου, μπροστά στον φωτογραφικό φακό του παπαράτσι.

Η τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή και ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης, που τυγχάνουν μεγάλης προσοχής το τελευταίο διάστημα, όπως θα δείτε και απο τις φωτογραφίες που ακολουθούν, πέρασαν υπέροχα το βράδυ τις 22 Φεβρουαρίου στο «Hotel Ερμού», όπου εμφανίζεται η τραγουδίστρια.

Οι νέες φωτογραφίες του ζευγαριού που κυκλοφόρησαν δείχνουν ότι ξεκάθαρα ζουν έναν έρωτα όλο τρέλα, αφού δεν υπολογίζουν τίποτα και κανέναν.

Οι επανειλημμένες δημόσιες εκδηλώσεις στοργής μεταξύ της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη έχουν όπως προκαλέσει και αρκετές αντιδράσεις.

Υπάρχει μια συζήτηση σχετικά με το εάν οι δημόσιες εκδηλώσεις στοργής από διασημότητες είναι ακατάλληλες ή όχι.

Τρελά ερωτευμένη η Δέσποινα Βανδή

Κάποιοι πιστεύουν ότι οι συγκεκριμένοι δύο celebrities της Ελληνικής showbiz δεν ενοχλούν κανέναν και ότι απλώς εκφράζουν την αγάπη τους. Άλλοι πιστεύουν ότι το έχουν πάει πολύ μακριά και ότι η μόνιμη εκδήλωση αγάπης τους είναι ακατάλληλη.

Ωστόσο, η Δέσποινα Βανδή δεν φαίνεται να ενοχλείται και πολύ απο τις αρνητικές αντιδράσεις.

Ο έρωτας της Βανδής και του Μπισμπίκη είναι συχνά αντικείμενο της προσοχής των μέσων ενημέρωσης και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν γίνει θέμα στην επικαιρότητα.

Είναι ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια στη βιομηχανία του θεάματος και εκφράζουν τακτικά να δείχνουν την αγάπη τους ο ένας για τον άλλον δημόσια.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, γνωρίστηκαν ενώ έμεναν και οι δύο στο εξοχικό του κοινού τους φίλου Λάκη Λαζόπουλου στην Πάρο το καλοκαίρι του 2021. Το έντονο φλερτ του ηθοποιού έκανε τη Βανδή να πέσει στα δίχτυα τους και πολύ και σύντομα άρχισαν να βγαίνουν.

Τα μέσα ενημέρωσης άρχισαν να γράφουν για το ζευγάρι, αλλά κράτησαν χαμηλούς τόνους. Ο ηθοποιός έδειχνε συχνά την ενόχληση του όταν τον ρωτούσαν για τη σχέση του με τη τραγουδίστρια.

Τον Νοέμβριο του 2021 έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στα εγκαίνια της ανώτατης σχολής υποκριτικής «Techn 100» του Λαζόπουλου. Ήταν μια σημαντική στιγμή για τον άνθρωπο που τους είχε φέρει κοντά.

Από εκείνη την ημέρα, κάθε εμφάνισή τους αποτυπώνεται και συζητιέται, ενώ δεν είναι λίγες οι φωτογραφίες που δείχνουν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

Όπως ακριβώς και αυτές που έπιασε ο φακός του παπαράτσι απο το περιοδικό iciao.gr

Δείτε το ζευγάρι εδώ

Βανδή – Μπισμπίκης
Βανδή – Μπισμπίκης
Βανδή – Μπισμπίκης

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article