H Καλομοίρα το έριξε έξω γιορτάζοντας τη μέρα της γυναίκας!

ΜΑΡΙΛΕΝΝΑ ΒΑΜΒΑΚΙΔΗ

Η Καλομοίρα με την αστείρευτη τσαχπινιά της και τον αυθορμητισμό της πάντα μας απασχολεί ευχάριστα όταν αναρτά φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια, έγινε γνωστή μέσα από το μουσικό reality του ΑΝΤ1 «Fame Story 2» στο οποίο και κατέκτησε την πρώτη θέση, αλλά και από την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, με το τραγούδι «Secret Combination» κατακτώντας την τρίτη θέση.

Έχει μπει στην καρδιά μας για τον ακομπλεξάριστο χαρακτήρα της και οι φίλοι της την αγαπούν και τη στηρίζουν σε κάθε της εμφάνιση.

Καλομοίρα

Εντυπωσιακή εμφάνιση στο instagram απο την Καλομοίρα

Εχθές λόγω της ημέρας της ημέρας της γυναίκας ανάρτησε μία σειρά από φωτογραφίες στις οποίες δείχνει στους διαδικτυακούς της φίλους και followers σημαντικές στιγμές της ζωή της με τις αγαπημένες της γυναίκες.

Φυσικά η πρώτη και σημαντικότερη γυναίκα της ζωής της είναι η κόρη της Αναστασία η οποία μοιάζει πάρα πολύ με τη μαμά της!

Στη συνέχεια, η Καλομοίρα θέλησε να ανεβάσει μία ακόμα φωτογραφία στην οποία είναι μαζί με την οικογένειά της, τη μητέρα, τον πατέρα και την αγαπημένη της αδελφή καθώς και ένα βίντεο από την κοινή τους έξοδο.

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

«Shout-out to my favourite women who inspire me daily and I love them so!»

Καλομοίρα
Καλομοίρα

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article