H Τζούλια Νόβα ποζάρει με τα κολλητά στα χιόνια και «τρελαίνει κόσμο»

ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
Τζούλια Νόβα

Τι νομίζατε ότι θα μας αφήσει έτσι η Τζούλια Νόβα χωρίς καμία εντυπωσιακή φωτογραφία της απο τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όχι βέβαια, άλλωστε μην ξεχνάτε ότι ξέρει να παίζει δυνατό παιχνίδι μέσα στα social media.

Μπορεί πλέον να έχει γίνει μανούλα, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα μας αναστατώνει εμάς, αλλά και τους χιλιάδες θαυμαστές της στα social media και ειδικά στο Instagram.

Εκεί μέσα ειδικά η Τζούλια Νόβα ζαλίζει ακόμα με τις φωτογραφίες της και τα σχόλια, αλλά και τα likes είναι πραγματικά χιλιάδες.

Τρελαίνει κόσμο με την ομορφιά της η Τζούλια Νόβα

Τζούλια Νόβα

Όπως θα δείτε και εσείς, η λατρεμένη όλων Τζούλια Νόβα γίνεται για μια ακόμα φορά θέμα στην επικαιρότητα της showbiz.

Μέσα απο τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με μια εντυπωσιακή φωτογραφία της, η Τζούλια Νόβα τρελαίνει κόσμο, αφού όπως θα δείτε κάθεται πάνω σε ένα χιονισμένο τραπέζι εξοχής φορώντας λευκό κολλητό παντελόνι με λευκές μπότες και λευκό ζιβάγκο και απο πάνω ένα λευκό παλτό.

Τζούλια Νόβα

Το αποκορύφωμα όμως είναι η στάση της, αφού το μοντέλο μπορεί να μην δείχνει κανένα μέρος τους σώματος της το οποίο να είναι ακάλυπτο, έτσι όμως όπως έχει στηθεί για την φωτογραφία τα δείχνει όλα κανονικότατα.

Η αλήθεια όμως είναι ότι όλα αυτά που καλύπτει πρέπει να πάγωσαν!!

Το σίγουρο είναι ότι η Τζούλια με τόσο καuτή εμφάνιση έκανε ακόμα και τα χιόνια να λιώσουν

Δείτε την Τζούλια Νόβα εδώ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article