Το viral βίντεο που τρέλανε το διαδίκτυο! Ανθρωπόμορφο υβρίδιο στην Αργεντινή σκοτώνει 2 σκύλους στην κάμερα

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ

Ένα viral βίντεο με ένα υβρίδιο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου έρχεται απο την Αργεντινή και κυριολεκτικά έχει σοκάρει την χώρα και τώρα και ολόκληρο τον πλανήτη, με αυτά τα απίστευτα πλάνα που δείχνει!

Το σχήμα και το ύψος του πλάσματος είναι εντυπωσιακό, αρκετοί που είδαν το βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου, αναφέρουν ότι είδαν ένα υβρίδιο, άγνωστο όμως σε πολλούς καθώς δεν έχει συνδεθεί με κανένα γνωστό ζώο.

Υβρίδιο  στην Αργεντινή

Οι Κάτοικοι της πόλης Totoras στην επαρχία της Santa Fe στην Αργεντινή αναφέρουν ότι ένα πλάσμα περιπλανιέται στους δρόμους και έχει ακόμη σκοτώσει δύο σκυλιά……

Υβρίδιο πιάστηκε στην κάμερα σε γειτονιά της Αργεντινή

Το πλάσμα πιάστηκε στην κάμερα ασφαλείας μιας οικίας και ακόμα και το Βρετανικό site της εφημερίδας Mirror έκανε εκτενές ρεπορτάζ για το απίστευτο περιστατικό το οποίο τρομοκράτησε μια ολόκληρη πόλη και δημιούργησε ακόμα περισσότερες θεωρίες συνωμοσίας.

Πολλοί μίλησαν για στημένο βίντεο το οποίο έχει σκοπό να προσελκύσει χρήστες, άλλοι όμως μίλησαν για επιδρομή εξωγήινων.

Αργεντινή

Δεν είναι και λίγοι εκείνοι που αναφέρουν ότι το ανθρωπόμορφο υβρίδιο έχει ύψος μεγαλύτερο των δύο μέτρων με αρκετά ψηλό λαιμό και αρκετοί μίλησαν για περίεργη διασταύρωση ακόμα και με άλογο.

Όσο απίστευτο και να φαίνεται έχει δημιουργήσει σάλο στο διαδίκτυο

Δείτε το βίντεο

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article