Η Ζέτα Μακρυπούλια και η No1 throwback φωτογραφία με τις ζαρτιέρες!! Αντέχεις;

ΜΑΡΙΛΕΝΝΑ ΒΑΜΒΑΚΙΔΗ
Ζέτα Μακρυπούλια

Η περίοδος που διανύει η Ζέτα Μακρυπούλια μπορεί να μην είναι μια απο τις πιο ιδανικές στην ζωή της, αφού πλέον είναι μόνη της και μετά τον χωρισμό της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη μόνο φήμες υπάρχουν για κάποια σχέση, επαγγελματικά όμως είναι όλα τέλεια.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δείχνει πιο όμορφη απο ποτέ, απολαμβάνει το Ρουκ Ζουκ και μαζί με εκείνην το απολαμβάνουμε και εμείς.

Μπορεί τα χρόνια να περνάνε και η αγαπημένη παρουσιάστρια και ηθοποιός να μην έχει φτιάξει την δική της οικογένεια, εδώ και μερικά χρόνια όμως ζει οικογενειακές και ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, στο πλευρό του αδερφού της και της νύφης της αφού έγινε θεία ξανά για δεύτερη φορά με ένα νέο ανιψάκι.

Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια σε throwback φωτιά

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 θεωρείται μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz και όχι άδικα, μιας και σε κάθε εμφάνιση της εντυπωσιάζει.

Ποιος θα ξεχάσει άραγε τις εμφανίσεις που έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια στο The Final4 όπου κυριολεκτικά μαγνήτιζε τα βλέμματα πάνω της.

Φανταστείτε τι θα γινόταν αν την έβλεπαν όλοι όπως θα την δείτε εσείς στην παρακάτω φωτογραφία απο τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η θεά Ζέτα θα σας αποτελειώσει

Ζέτα Μακρυπούλια

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article