Ράδιο Αρβύλα: Ξέσπασε ο Κανάκης για τον Πορτοσάλτε και είπε αυτά που λέει όλη η Ελλάδα

ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

Με κατάπτυστες δηλώσει στον ΣΚΑΪ και στην τραγωδία στα Τέμπη αναφέρθηκε πρόσφατα ο Άρης Πορτοσάλτε, λέγοντας απίστευτα πράγματα, πραγματικά προσβλητικά τόσο για τους νεκρούς, όσο και για την νοημοσύνη μας, αφού ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος δήλωσε τα αμίμητα

«Έχω την αίσθηση πως όταν έγινε το ναυάγιο του Εξπρές Σαμινα και χάθηκαν άνθρωποι έξω από την Πάρο εκσυγχρονίσαμε την ακτοπλοΐα.

Μπήκαν καινούρια καράβια. Όταν έγιναν τρία δυστυχήματα, δύο στα Τέμπη με τους φίλους του ΠΑΟΚ και ένα με τα μαθητούδια από την Ημαθία και το τρίτο στον Άγιο Κωνσταντίνο πάλι με μαθητές, αποφασίσαμε να κάνουμε οδικό δίκτυο, φτιάξαμε σήραγγες και τρένου και δρόμων.

Άρα, έπρεπε δυστυχώς να πεθάνουν… και εκεί παιδιά. Παιδιά σχολείου. Δυστυχώς. Αν μου επιτρέπετε, η θυσία είναι θυσία, έγινε, δυστυχώς. Έχω την αίσθηση ότι θα προχωρήσουμε εκτός και αν έχουμε αποφασίσει να κλείσουμε τον ΟΣΕ και πεθάνουμε το τρένο στην Ελλάδα».

Στο Ράδιο Αρβύλα και ο Αντώνης Κανάκης είχε κάποια σχόλια να κάνει σχετικά με τα όσα κατάπτυστα είπε στον ΣΚΑΪ ο τραγικός και προκλητικός για ακόμα μια φορά Άρης Πορτοσάλτε.

Ο παρουσιαστής Αντώνης Κανάκης βγήκε πραγματικά εκτός εαυτού και είπε αυτά που λέει όλη η Ελλάδα

Αντώνης Κανάκης για Πορτοσάλτε: «Βούλωσέ το, μην το λες»

«Αυτό που είναι χυδαίο είναι ότι τολμάς να κάνεις αυτούς τους συμψηφισμούς αυτήν την ώρα (σ.σ. για το Μάτι), ξεκινάς να λες ότι δεν είναι της στιγμής, αλλά το λες.

Αν δεν είναι της στιγμής, βούλωσέ το, μην το λες…»

Παρακάτω σε ένα δεύτερο απόσπασμα συνέχισε ο Αντώνης Κανάκης:

«Επικοινωνούν αυτοί οι άνθρωποι με τον εγκέφαλό τους; Δηλαδή γ…ώ τις γραβάτες σας, τα σακάκια σας, τα πτυχία σας, τις θέσεις σας, την μούρη που πουλάτε οι δημοσιογράφοι οι έγκριτοι και σκ…ά στα μούτρα σας.

Καταλάβατε; Για αυτό δεν θέλουμε να βγαίνουμε».

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article