Όταν η Αφροδίτη Σκαφίδα του Survivor έσκυβε και γονάτιζε τους θαυμαστές της

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Μέσα στο Survivor All Star, η Αφροδίτη Σκαφίδα, έχει καταφέρει να κρατηθεί κυριολεκτικά με νύχια και με δόντια και αυτό το οφείλει ξεκάθαρα στα σωματικά της χαρίσματα.

Άλλωστε είναι γνωστό απο το Survivor Ελλάδας – Τουρκίας, ότι η πρώην πρωταθλήτρια του επι κοντώ συνεχίζει ακόμα και τώρα να γυμνάζει το σώμα της σε εντατικούς ρυθμούς.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα γυμνάζεται και μας ανεβάζει την πίεση!

Αφροδίτη Σκαφίδα

Δεν θέλουμε και πολύ για να πάρουμε υπογλώσσιο μετά απο την φωτογραφία που είδαμε απο την Αφροδίτη Σκαφίδα μέσα στο προφίλ της στο Instagram! Πραγματικά είναι απίστευτη.

Εκτός η ριάλιτι δεν είναι λίγες οι φορές που η πρώην παίκτρια του Survivor χάρισε φωτογραφίες και αποκάλυπτε το πως διατηρείτε σε φόρμα με καθημερινή γυμναστική

Δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει προσφέρει απλόχερα τις γνώσεις της, μαζί όμως και με το γυμνασμένο κορμί της για να μας μείνουν καλά χαραγμένες στο μυαλό μας.

Αφροδίτη Σκαφίδα

Η ίδια μάλιστα σε ανύποπτη στιγμή είχε αναφέρει»

«Τεντώστε τον εαυτό σας πέρα ​​από αυτό που νομίζετε ότι μπορείτε να κάνετε και ξεπεράστε τη ζώνη φόβου σας!

Μέσα απο τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, έχει προκαλέσει πολλές φορές τα μάτια μας με το καλλίγραμμο σώμα της και δεν είναι λίγοι εκείνοι που την ακολουθούν πιστά για μια και μόνο φωτογραφία της

Απολαύστε την πρώην παίκτρια του Survivor στην παρακάτω φωτογραφία απο τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article