Παίκτρια του GNTM ψάχνει απεγνωσμένα την αγνοούμενη φίλη της στα Τέμπη

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Καθώς η έρευνα για την τραγωδία που συνέβη με την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη συνεχίζεται, πολλές οικογένειες που έχασαν αγαπημένα πρόσωπα στην τραγωδία περιμένουν ακόμα απαντήσεις. Η πρώην παίκτρια του «GNTM» Αλεξία Κουβέλα μιλά για τη φίλη της, Ελισάβετ, η οποία βρισκόταν στο τρένο την ώρα του δυστυχήματος και εξακολουθεί να αγνοείται.

Σε συνέντευξή της στο Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου, η Αλεξία Κουβέλα η πρώην παίκτρια που την γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, μίλησε με ειλικρίνεια για τα συναισθήματά της μετά την τραγωδία στα Τέμπη, στην οποία αγνοείται ακόμη η φίλη της.

“Δεν ξέρουμε να θρηνήσουμε; Να ελπίζουμε; Δεν έχει τέλος αυτό το μαρτύριο να μην ξέρεις που είναι ο άλλος” ανέφερε η Αλεξία Κουβέλα.

«Η Ελισάβετ ήταν επιβάτης στο τρένο που δεν έγινε θα πω το μοιραίο ατύχημα, αλλά δολοφονία. Ακόμα αγνοείται, δεν έχουμε νέα της κι οι γονείς της είναι στην Λάρισα και την ψάχνουν.

Δεν έχουμε καθόλου νεότερα και προσπαθούμε με όποιον τρόπο μπορούμε να βρούμε πληροφορίες για το που μπορεί να βρισκόταν στο τρένο.

Η μόνη πληροφορία που είχαμε και δεν ισχύει, ότι επειδή ταξίδευε με την τυφλή γάτα της, ίσως να βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι μαζί με την Ευδοκία Τσαγκλή, η οποία ανέφερε ότι ήταν με μια κοπέλα που είχε μια γάτα. Δυστυχώς δεν ήταν η Ελισάβετ αυτή τελικά.

Η οικογένειά της έχει δώσει DNA και περιμένουν αν έχει βρεθεί κάτι. Ψάξαμε όλες τις λίστες στα νοσοκομεία και δεν έχει βρεθεί τίποτα για την Ελισάβετ.

Έχουμε απελπιστεί πάρα πολύ και δίνουμε λεπτομερή περιγραφή των τατουάζ που είχε η Ελισάβετ, σε περίπτωση που βρεθεί. Δεν ξέρουμε να θρηνήσουμε;

Να ελπίζουμε; Δεν έχει τέλος αυτό το μαρτύριο να μην ξέρεις που είναι ο άλλος. Τρέχει η φαντασία, καλπάζει και δεν θέλουμε να το σκεφτόμαστε καθόλου, απλά προσπαθούμε να είμαστε αισιόδοξοι» δήλωσε εμφανώς συγκινημένη η Αλεξία Κουβέλα.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

TAGGED:
Share This Article