Ο 50 Cent αποκαλύπτει για τον Eminem: «Αρνήθηκε πρόταση 8 εκατ. δολαρίων για να τραγουδήσει στο….» (βίντεο)

ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

Το ποσό των 8 εκατομμυρίων δολαρίων απέρριψε ο Eminem σε πρόταση που δέχθηκε για να τραγουδήσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ σύμφωνα με τον 50 Cent.

Σύμφωνα με τον 50 Cent που αποκάλυψε την πρόταση, ο ράπερ από το Ντιτρόιτ δέχθηκε το παραπάνω μυθικό ποσό, αλλά η απάντησή του ήταν αρνητική.

Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με , οι δυο ράπερς ετοιμάζουν και την τηλεοπτική μεταφορά της ταινίας 8 Mile στην οποία είχε πρωταγωνιστήσει ο Eminem και είχε κερδίσει βραβείο Όσκαρ για το τραγούδι Lose Yourself.

Η πρόταση που αποκάλυψε ο 50 Cent

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στη ραδιοφωνική εκπομπή «Big Boy’s Neighborhood», ο ράπερ ισχυρίστηκε ότι πρόσφεραν σε αυτόν και στον Eminem το ποσό των 9 εκατομμυρίων δολαρίων για τη συναυλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου στο Κατάρ.

Ο 50 Cent είπε ότι θα έπαιρνε το 1 εκατομμύριο δολάρια αυτός και τα υπόλοιπα 8 εκτατ. δολάρια θα πήγαιναν στον Eminem.

«Με αφορμή το Super Bowl, έλαβα μια ερώτηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο και είχαν προϋπολογισμό 9 εκατομμυρίων δολαρίων», αποκάλυψε. «Θα έπαιρνα το ένα και τα άλλα οκτώ θα πήγαιναν στον Eminem».

Ο Eminem το συζήτησε με τον μάνατζέρ του, αλλά ο ράπερ δεν έδειξε να ενδιαφέρεται παρά το αστρονομικό ποσό που του προσέφεραν.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

TAGGED:
Share This Article