Σασμός: Ο Αστυνομικός που καθαρίζει τον Μαθιό!

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Σασμός: Ο Μαθιός θα πέσει νεκρός στο έδαφος, σκορπίζοντας τον τρόμο, το φινάλε για κάποιους χαρακτήρες θα βαφτεί με αίμα. Οι Σταματάκηδες θα ξεκληριστούν, με τον καθένα να πληρώνει βαριά τα λάθη του. Πράγματι, η ιστορία αυτή μας έχει διδάξει πως τίποτα δε μένει κρυφό για πάντα. Ο Νικηφόρος θα μάθει την σκληρή αλήθεια για τον φονιά του πατέρα του, διψώντας για εκδίκηση. Όπως όλα δείχνουν, η σειρά θα αρχίσει να ακολουθεί το βιβλίο, στο τέλος του 2022.

Σασμός: Ο Αστυνομικός που καθαρίζει τον Μαθιό!

Επομένως, όταν ο νεαρός δει στα μάτια του Μαθιού τον δολοφόνο του πατέρα του, θα θολώσει. Με βάση το βιβλίο, θα πάρει το όπλο και θα τον στριμώξει, ζητώντας να μάθει τον λόγο που τον άφησε ορφανό. Ο Μαθιός θα ομολογήσει πως έβαψε τα χέρια του με αίμα, επειδή αγαπούσε τρελά την Βασιλική. Θα λυγίσει μπροστά στον Νικηφόρο, ικετεύοντας για έλεος. Ο Νικηφόρος θα σημαδέψει, αποφασισμένος να τον σκοτώσει, με τον Αστέρη να επεμβαίνει για να προλάβει το κακό.

https://www.youtube.com/watch?v=04uRwUF0x9w

Οι τρεις τους θα πιαστούν στα χέρια, με το όπλο αυτό να καταλήγει στον Μαθιό. Προκειμένου να γλιτώσει, ο Μαθιός θα οπλίσει κατά του Νικηφόρου και του Αστέρη. Το μόνο που ζητά, είναι να τον ακούσουν. Τότε είναι που η αστυνομία θα εισβάλλει στον χώρο και θα δει τον Μαθιό να σημαδεύει τον Αστέρη και τον Νικηφόρο. Αμέσως, θα πυροβολήσουν τον Μαθιό, ο οποίος θα πέσει νεκρός στο έδαφος. Ο Μαθιός, λίγο πριν το τέλος του, θα χάσει το μυαλό του. Θα πάρει το όπλο από τον Νικηφόρο και θα τον σημαδέψει, θέλοντας να σώσει τη ζωή του. Κανείς δε θα είναι σε θέση να τον ηρεμήσει. Το σοκ θα είναι τεράστιο. Η οργή του Νικηφόρου θα κάνει τον Μαθιό να φοβηθεί. Ο τρόμος θα τον κάνει να χάσει κάθε λογική. Στέκεται απέναντι από τον γιο της Βασιλικής, έτοιμος να τον σκοτώσει. Να σκοτώσει το παιδί που θεωρούσε δικό του. Όλα κρέμονται από μια κλωστή.

Τα τελευταία του λόγια προβλέπονται ανατριχιαστικά.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article