Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Τι ενώνει τον Ισίδωρο και τον Πότη;

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Οι δύο αγαπημένοι μας ήρωες θα βρεθούν πολύ κοντά στον δεύτερο κύκλο της σειράς που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο. Ο Ισίδωρος Βρετάκος όπως θα δούμε στη συνέχεια θα είναι υποψήφιος για το δημαρχιακό θώκο της Μάνης. Μάλιστα εμφανίζεται ως το απόλυτο φαβορί. Στο πλάι του βρίσκεται όλη του η οικογένεια, συγγενείς αλλά και πολλοί ακόμη φίλοι του.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Τι ενώνει τον Ισίδωρο και τον Πότη

Ο Πότης όπως έχουμε δει στο πρώτο κύκλο έχει δηλώσει ανοικτά την υποστήριξη του στο πρόσωπο του Ισίδωρου γεμίζοντας μάλιστα με φωτογραφίες του το καφενείο του. Σε προηγούμενο μάλιστα επεισόδιο του πρώτου κύκλου είχαμε δει τον Πότη να εκδηλώνει ζωηρό ενδιαφέρον για να κατέβει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Ισίδωρου. Ο τελευταίος δεν ήταν αρνητικός στην επιθυμία αυτή του Πότη, απλά του είχε ζητήσει να κάνει λίγο υπομονή.

https://www.youtube.com/watch?v=JHIZltOMnaI

Ο χρόνος κυλά και οι δύο άνδρες βρίσκονται στο καφενείο και τα λένε. Ο Πότης επιμένει να θέλει να είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Ισίδωρου. Η επιθυμία του γίνεται αποδεκτή από τον Ισίδωρο και ο αγαπημένος καφετζής της Αρεόπολης πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο Πότης βάζει στόχο να εκλεγεί και ξεκινά αμέσως τον προεκλογικό του αγώνα ζητώντας την ψήφο των συμπατριωτών του.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article