3 νεκροί, απο πυροβολισμούς με ρατσιστικά κίνητρα στη Φλόριντα

ΜΑΡΙΛΕΝΝΑ ΒΑΜΒΑΚΙΔΗ

Οι πυροβολισμοί που έπεσαν μέσα σε ένα κατάστημα στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα χτες Σάββατο άφησε πίσω του τρεις νεκρούς, συμπεριλαμβανομένου και του δράστη σύμφωνα με την αστυνομία.

Εκπρόσωπος του σερίφη του Τζάκσονβιλ επιβεβαίωσε στο περιοδικό PEOPLE ότι «το γραφείο του σερίφη του Τζάκσονβιλ απάντησε σε περιστατικό πυροβολισμών που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρεις άνθρωποι».

3 νεκροί απο επίθεση 20χρονου δράστη

Ο σερίφης Γουότερς είπε ότι ο δράστης- ο οποίος δεν έχει ακόμη αναγνωριστεί επίσημα, επιβεβαιώθηκε ότι ήταν ένας λευκός άνδρας ηλικίας 20 ετών που πιστεύεται ότι ζούσε με τους γονείς του στην κομητεία Clay.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε η αστυνομία φορούσε στρατιωτικό γιλέκο και ήταν οπλισμένος με ένα τουφέκι τύπου AR-15 και ένα Glock.

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη, ο δράστης έφυγε από την κομητεία Clay στις 11:39 π.μ. και έφτασε στο Τζάκσονβιλ στις 1:18 μ.μ. Είπε στον πατέρα του μέσω sms μηνύματος να ελέγξει τον υπολογιστή του στη 1:53 μ.μ., αλλά εκείνη τη στιγμή είχε ήδη ξεκινήσει να πυροβολεί.

Φλόριντα

Ο δράστης αφού σκότωσε τους 3 ανθρώπους, αυτοκτόνησε

«Ο δράστης σκότωσε τρία άτομα πριν στρίψει το όπλο στον εαυτό του, αφαιρώντας τη ζωή του εκτός από τα τρία άτομα που σκοτώθηκαν απο τον ίδιο», ανέφερε ο σερίφης. αποκαλύπτοντας ότι κανένας άλλος δεν τραυματίστηκε και ότι ο δράστης έδρασε μόνος του.

Την ίδια ώρα πάντως η αστυνομία δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τις ταυτότητες των θυμάτων, επιβεβαίωσε όμως ότι δύο άνδρες και μία γυναίκα είναι μεταξύ των νεκρών και είναι όλοι μαύροι.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article