Ζώδιο Ταύρος: Οι προβλέψεις για τον μήνα

Η θέση του Ερμή στον 2ο οίκο στο ζώδιό σου στις 7/5 σε ευνοεί! Θετικές εξελίξεις προβλέπουν τα άστρα για την καριέρα σου όπου έχεις ρίξει το βάρος σου τον τελευταίο καιρό, καθώς οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου καλυτερεύουν και μπορείς να υπολογίζεις τώρα στη στήριξή τους. Ανέβαλλε οποιοδήποτε καινούριο ξεκίνημα θέλεις να κάνεις, γιατί δεν είναι ακόμα η κατάλληλη στιγμή.

Στα οικονομικά σου φέρσου με σύνεση στο χειρισμό των χρημάτων σου και μην κάνεις καταχρήσεις για να μπορέσεις να υλοποιήσεις κάποια σχέδια που έχεις.

Μέχρι τα μέσα Μαΐου θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε χρήματα που περίμενες και θα αγχωθείς για το πως θα καλύψεις τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου. Θετικές εξελίξεις προβλέπονται από τις 21 του μήνα και μετά με τη διέλευση του Ήλιου στον 2ο οίκο σου σε εργασίες όπου έχεις ρίξει το βάρος σου το τελευταίο καιρό.

Οι σχέσεις σου με τους συνεργάτες σου καλυτερεύουν και μπορείς να υπολογίζεις στο εξής στη στήριξή τους. Στα οικονομικά σου φέρσου με σύνεση και μην κάνεις καταχρήσεις για να μπορέσεις μετά τις 15 του μήνα να υλοποιήσεις κάποια σχέδια που έχεις.

Προς το τέλος του μήνα πάρε αποφάσεις προκειμένου να επωφεληθείς από το πλανητικό σκηνικό. Συγκρότησε ένα πλάνο για να κινηθείς μεθοδικά και μετρίασε το άγχος σου.

Η διέλευση του Άρη από τον 3ο οίκο σου στις 16/5 προκαλεί εντάσεις με γείτονες, κοντινούς συνεργάτες και συγγενείς.

Είναι επίσης ένας μήνας εξερεύνησης των δημιουργικών ικανοτήτων σου και ίσως ξεκινήσεις κάτι νέο με το σύντροφό σου, μιας και μπορεί να αποδειχθεί μελλοντικά μια πηγή εισοδήματος και για τους δύο σας.

Η Πανσέληνος στις 19 Μαΐου στο Σκορπιό θα φέρει μελαγχολία και κάποια μικρή ένταση στις σχέσεις σου. Στον ερωτικό τομέα, εσύ που έχεις μακροχρόνια σχέση θα υποκύψεις σε κάποιους πειρασμούς. Πάρε τις προφυλάξεις σου γιατί δεν θα θέλεις να βάλεις τη σχέση σου σε κίνδυνο.

Θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες για σένα που ανήκεις στις singles του ζωδίου σου, με το εξάγωνο του Άρη και τη σύνοδο της Αφροδίτης με καλές προοπτικές για το μέλλον, για αυτό φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς όσο μπορείς καλύτερα.

Είχες τα προβλήματά σου με την αισθηματική σου ζωή, τώρα όμως ήρθε η ώρα να τα βάλεις στην άκρη και να κοιτάξεις χωρίς φοβίες και προκαταλήψεις το μέλλον κατάματα.

Μην διστάσεις να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα πλησιάζοντας το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει για να γνωριστείτε καλύτερα, γιατί θα έχεις θετική ανταπόκριση από τη μεριά του. Να είσαι όμως διακριτική για μην δώσεις στόχο για κουτσομπολιά μέσα στο χώρο σου.

Απόλαυσε τις ερωτικές στιγμές που θα προκύψουν, γιατί θα φορτίσουν τις μπαταρίες σου με θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Ένα νέο ειδύλλιο μπορεί να σε κάνει να σκεφτείς για πρώτη φορά σοβαρά το γάμο, κάτι που δεν είχες σκεφτεί ποτέ μέχρι τώρα.

Αφιέρωσε επίσης δημιουργικό χρόνο στον εαυτό σου και ανοίξου σε δικούς σου ανθρώπους για όσα σε προβληματίζουν. Προς το τέλος του μήνα ενδέχεται να προκληθούν εντάσεις στις σχέσεις σου με το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών. Η πανσέληνος της 19-05-2019 επηρεάζει τον τομέα του γάμου ή συνεργασιών σας.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ