Ζώδιο Ταύρος: Οι προβλέψεις για σήμερα 03/05

Η Αφροδίτη στον Κριό θα σε βοηθήσει να ξεκουραστείς και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου, αρκεί βέβαια να μην παρασυρθείς σε «κραιπάλες» για να βγάλεις τα απωθημένα σου. Επιπλέον, θα μάθεις πολλά και… παρασκηνιακά για προσωπικά κυρίως ζητήματα. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί να ακολουθήσεις μια πιο στιβαρή πολιτική στα οικονομικά σου…….

διεκδικώντας εκείνα που σου αξίζουν πραγματικά και κόβοντας την όρεξη σε όποιον/α επιβουλεύεται τα κεκτημένα σου.

Περιόρισε βέβαια και τον καταναλωτισμό σου, ώστε να σου περισσέψει και κάτι για αύριο!

Τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου

1ο Δεκαήμερο: Όσο είναι ο Ουρανός πάνω από το κεφάλι σου, μην περιμένεις να περνάς τον καιρό σου ξάπλα στη λιακάδα! Μόνο λίγες μέρες θα ξαποσταίνεις και μετά θα σε πιάνει η ανησυχία. Αυτή η αίσθηση θα γίνει πολύ έντονη στις 4/5, όπου θα έχεις και περίεργες αντιδράσεις ή θα εξωτερικεύσεις πολλά από αυτά που αισθάνεσαι, αυθόρμητα και χωρίς… προειδοποίηση, με τον δικό σου μονοκόμματο τρόπο, με αποτέλεσμα κάποιο δικό σου πρόσωπο να πειραχτεί. Παίζει και μια αλλαγή στην εμφάνισή σου.

2ο Δεκαήμερο: Τόσο την ημέρα του Πάσχα, όσο και την Πρωτομαγιά θα ευχαριστηθείς με την ψυχή σου, βόλτες, φαγητά, παρέα, ό,τι τραβά η όρεξή σου! Θα γεμίσεις και τις μπαταρίες σου και ποιος σε πιάνει. Μπορεί να σου φύγουν περισσότερα χρήματα απ’ όσα υπολόγιζες αρχικά, αλλά δε βαριέσαι; Αν είναι να περάσεις καλά, που το έχεις ανάγκη, μη σκας! Από την άλλη, επειδή μπορεί να σου βγει το αχόρταγο στα ερωτικά σου, έχε κατά νου ότι όποιος πάει για τα πολλά χάνει και τα λίγα!

3ο Δεκαήμερο: Μόνο την ημέρα του Πάσχα μπορεί να υπάρξει μανούρα με ένα μέλος της οικογένειάς σου, εξ αιτίας της προκλητικής ή αντιδραστικής συμπεριφοράς του, που θα χαλάσει προσωρινά το γιορτινό κλίμα. Από εκεί και πέρα, ενδεχομένως να μάθεις διάφορες δυσάρεστες ειδήσεις που σε αφορούν ή να υπάρξουν στενόχωρες εξελίξεις στη ζωή ενός συγγενή ή προσώπου του περιβάλλοντός σου, όμως στα οικονομικά σου και τα σεξουαλικά σου, πετάς! Προοπτικές βελτίωσης, λύσεις αλλά και ευκαιρίες για να ζευγαρώσεις θα έχεις τόσο την 1η όσο και στις 2/5!