Ζώδια Φεβρουάριος 2020: Τι πρέπει να περιμένετε απο τον Φλεβάρη

zodiafevrouariostiprepinaperimeneteapotonflevari
zodia fevrouarios 2020 ti prepi na perimenete apo ton flevari

Τι αναφέρουν οι αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια του Φεβρουαρίου; Μπορεί για πολλούς το 2020 να σηματοδοτεί μια νέα αρχή η αλήθεια όμως είναι ότι ο Γενάρης δεν ήταν και ο καλύτερος μήνας για τα περισσότερα ζώδια.
Από την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου ο Ερμής περνάει στους Ιχθύες κίνηση η οποία θα δημιουργήσει πολλές ανάγκες σε αρκετά ζώδια και θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε έντονες συναισθηματικές εκδηλώσεις που θα φέρουν και πρωτόγνωρες ευαισθησίες που δεν είναι θα είναι εύκολα διαχειρίσιμες .

Παρακάτω θα διαβάσετε αναλυτικά τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο για τον μήνα που μόλις ήρθε.

ΚΡΙΟΣ

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας ο οποίος ενδεχομένως να σε «ταλαιπωρήσει» σε επίπεδο καθημερινότητας και υποχρεώσεων που τη συνοδεύουν. Ο Ερμής περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων στις 3/2 και στις 18/2 ξεκινά την αναδρομή πορεία του, κάτι που δείχνει πως ζητήματα που σε είχαν απασχολήσει κατά το παρελθόν αλλά και εκκρεμότητες που είχες αφήσει θα σε απασχολήσουν ξανά στο παρόν και -αν δεν τις διευθετήσεις- ενδεχομένως και στο μέλλον. Η επικοινωνία θα παρουσιάσει δυσκολίες και θα πρέπει να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος για αυτές, καθώς μπορεί να δημιουργήσουν καθυστερήσεις σε εργασιακά ζητήματα. Στις 9/2 η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου σε φέρνει σε επαφή με τους φίλους σου, το σύντροφό σου και αν είσαι ελεύθερος μπορεί να δημιουργήσει κατάλληλες συγκυρίες για να γνωρίσεις και ένα νέο ταίρι. Στις 19/2 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει πως κατά τα μέσα του μήνα θα νιώσεις την ανάγκη να κατεβάσεις ταχύτητα καθώς ο «επαγγελματικός οίστρος» του προηγούμενου διαστήματος ενδεχομένως να σε έχει κουράσει. Στις 23/2 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων -σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή- μπορεί να φέρει μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που είχες καιρό να δεις ή να φέρει ξανά μπροστά σου μία επαγγελματική εκκρεμότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Φεβρουάριος είναι ένας άκρως επικοινωνιακός μήνας για εσένα καθώς προμηνύει επαφές και συναντήσεις με γνωστούς και φίλους, όμως μέσα σε αυτές μπορεί να υπάρξουν και κάποιες παγίδες επικοινωνιακής φύσεως τις οποίες θα πρέπει να προσέξεις. Στις 3/2 ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και σε φέρνει ακόμα πιο κοντά με τους φίλους σου και με ανθρώπους που νιώθεις πως έχεις πολλά κοινά. Η συμμετοχή σου σε μία ομάδα ή σε κάποιο σύλλογο ανθρώπων είναι πολύ πιθανή κατά τη διάρκεια του μήνα και θα αυξήσει τη δημοτικότητα σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 9/2 σε προτρέπει να κλείσεις επαγγελματικές και οικογενειακές εκκρεμότητες καθώς αυτοί οι δύο τομείς μπορεί να γίνουν πιεστικοί αν τους αφήσεις τον αυτόματο πιλότο. Στις 18/2 ο Ερμής ξεκινάει την αναδρομή πορεία του στους Ιχθύς φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο παρελθοντικά ζητήματα ανάμεσα σε παρέες και σε φίλους. Επίσης μπορεί να δημιουργήσει ασυνεννοησία και επικοινωνιακά προβλήματα και αυτό είναι κάτι θα πρέπει να έχεις κατά νου σε κάθε συνάντηση με πολλά άτομα! Στις 23/2 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων θα δημιουργήσει ευκαιρίες να λύσεις κάποια παρεξήγηση που είχε συμβεί το προηγούμενο διάστημα με ένα φιλικό σου πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που θα σε παρακινήσει να δραστηριοποιηθείς σε επαγγελματικό επίπεδο και να επενδύσεις στην κοινωνική σου αναγνώριση. Αυτό δεν θα είναι εύκολο έργο όμως αν βάλεις σαν στόχο την επαγγελματική σου εξέλιξη τότε τίποτα δεν θα μπορέσει να σε κρατήσει πίσω. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Ιχθύων στις 3/2 και δημιουργεί έντονη κινητικότητα στη δουλειά. Επαγγελματικές συναντήσεις, συζητήσεις αλλά και νέες επαγγελματικές υποχρεώσεις κάνουν την εμφάνισή τους. Στις 18/2 ξεκινάει την αναδρομή πορεία του στο ίδιο ζώδιο και καλό θα ήταν από τα μέσα του μήνα να είσαι διπλά προσεκτικός, καθώς θα κάνουν την εμφάνισή τους μικρό-αναποδιές, ακυρώσεις ραντεβού και ενδεχομένως παρεξηγήσεις στη δουλειά. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 9/2 θα αποτελέσει ένα ευχάριστο διάλειμμα και γύρω σε εκείνες τις μέρες είναι η ευκαιρία να κάνεις ένα ταξιδάκι σε κοντινό προορισμό, έστω μία μονοήμερη εκδρομή, καθώς θα σε βοηθήσει να ξανά γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 23/2 -σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή- δείχνει πως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή τουλάχιστον για τα επαγγελματικά σου ζητήματα, καθώς οι παρανοήσεις θα είναι αρκετές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Φεβρουάριος έρχεται με πολύ καλή διάθεση για εσένα καθώς η παρουσία πλανητών στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων δείχνει πως σε περιμένουν ευχάριστες στιγμές κατά τη διάρκεια του. Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύς στις 3/2 σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό κάτι το οποίο θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 9/2 μπορεί να εγείρει ανασφάλειες αυτές όμως θα αποτελέσουν την αιτία για να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να αυξήσεις τα εισοδήματά σου και τους πόρους σου. Η Είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερου από τις 16/2 δείχνει πως το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι πιο απαιτητικό εφόσον σε ταλαιπωρούν ζητήματα που αφορούν μία σχέση ή μία συνεργασία. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 18/2 σου λέει να είσαι προσεκτικός σε περίπτωση που κανονίσεις μακρινές η κοντινές μετακινήσεις κατά τη διάρκεια του μήνα, καθώς και επαγγελματικά ή προσωπικά ραντεβού καθώς μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις, αναβολές ή επικοινωνιακά μπερδέματα. Στις 23/2 η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων -σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή- φέρνει εκκρεμείς προσωπικές υποθέσεις στο προσκήνιο, τις οποίες θα πρέπει να προσέξεις πως θα διαχειριστείς ώστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα με πρόσωπα του περιβάλλοντος σου.

ΛΕΩΝ

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα δημιουργηθούν τέτοιες συγκυρίες οι οποίες θα σε γυρνούν σε αναμνήσεις, καταστάσεις και πρόσωπα του παρελθόντος και εσύ καλείσαι να διαχειριστείς τα συναισθήματα που θα σου προκαλούν. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 3/2 δείχνει πως εκτός από παρελθοντικά ζητήματα αυτό το μήνα θα σε απασχολήσουν εξίσου και τα οικονομικά. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Λέοντα-Υδροχόου) στις 9/2 σε καλεί να κρατήσεις ισορροπία ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους, καθώς τα θέλω σας ενδεχομένως να είναι διαφορετικά. Από τις 18/2 που ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες και τακτοποίησε οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος, καθώς αν τις αφήσεις θα κάνουν εκείνες την εμφάνισή τους οπότε καλό θα ήταν να τις προλάβεις. Δεν αποκλείεται να έχεις και νέα από ένα πρόσωπο του παρελθόντος τα οποία θα σε βάλουν σε διαδικασία να αρχίσεις να το σκέφτεσαι ξανά. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στις 19/2 σου δημιουργεί έντονη διαίσθηση η οποία θα είναι εξαιρετικά βοηθητική. Στις 23/2 η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων -σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή- μπορεί να μπλέξει το παρελθόν με το παρόν, για αυτό καλό θα ήταν να αφήσεις για αργότερα τις τελεσίδικες αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που ενδεχομένως να σε φέρει αντιμέτωπο με τις επιλογές που έχεις κάνει είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, προκειμένου να αναλάβεις την ευθύνη που σου αναλογεί για αυτές. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 3/2 δείχνει πως «οι άλλοι», θα παίξουν έντονο ρόλο στην καθημερινότητά σου με τα θέλω τους, τις ανάγκες τους, τα παράπονά τους. Εσύ καλείσαι να διαχειριστείς τις πληροφορίες που θα λαμβάνεις από εκείνους και να μην τους αφήνεις να σε παρασύρουν στο δικό τους τρόπο σκέψης και στη δική τους ταχύτητα, καθώς αυτό θα είναι κάτι εύκολο αυτό το μήνα. Στις 9/2 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου σε καλεί να κλείσεις εκκρεμότητες σε δουλειές της καθημερινότητας καθώς θα αρχίσουν να γίνονται ολοένα και πιο αγχωτικές. Ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 18/2 στους Ιχθύς και θα φέρει ξανά απέναντί σου πρώην συνεργάτες και ενδεχομένως ένα πρώην σύντροφο. Οι πληροφορίες που θα πάρεις από αυτούς δεν θα είναι ξεκάθαρες για αυτό απόφυγε να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις κατά τη διάρκεια του μήνα. Στις 23/2 η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, μπορεί να φέρει καθυστέρηση σε ένα ζήτημα που σχετίζεται με μία συνεργασία που έχεις.

ΖΥΓΟΣ

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο καλό θα είναι να στρέψεις την προσοχή σου σε ζητήματα της καθημερινότητας και εργασιακές υποχρεώσεις, καθώς τώρα είναι μία καλή ευκαιρία για να τα τακτοποιήσεις. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 3/2 δείχνει πιθανότητες να αυξηθούν οι εργασιακές υποχρεώσεις όμως μαζί με αυτές ενδεχομένως να αυξηθεί και το άγχος σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις τις πιο σημαντικές από αυτές μέχρι τα μέσα του μήνα καθώς στις 18/2 που ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς θα αρχίσει να δημιουργεί επικοινωνιακές δυσκολίες. Στις 9/2 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου σου λέει να κάνεις ένα διάλειμμα από δουλειές, υποχρεώσεις και εκκρεμότητες και να επενδύσεις σε ανθρώπους και δραστηριότητες που σου δημιουργούν ευχάριστα συναισθήματα. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στις 19/2 και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο στις 23/2 θα αναμοχλεύσουν ζητήματα της καθημερινότητας ή εργασιακά θέματα τα οποία ενδεχομένως να θεωρούσες πως είχαν κλείσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Φεβρουάριος ξεκινά με έντονο ενδιαφέρον για εσένα και για τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς η πολυαστρία που θα υπάρξει στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει κινητικότητα στον αισθηματικό τομέα. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 3/2 δημιουργεί τις κατάλληλες συγκυρίες για να έρθεις κοντά και να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πολύ. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 9/2 τραβάει λίγο το ενδιαφέρον σου από τα προσωπικά ζητήματα και σε καλεί να ασχοληθείς και με κάποιες επαγγελματικές εκκρεμότητες πριν γίνουν πιεστικές. Από τις 18/2 που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων οι πιθανότητες να πετύχεις είτε τυχαία στο δρόμο είτε ηθελημένα κάποιον με το οποίο ήσουν μαζί κατά το παρελθόν, αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Η είσοδος του Ήλιου ζώδιο των Ιχθύων στις 19/2 και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο στις 23/2 φέρνουν στο προσκήνιο αισθηματικά κυρίως ζητήματα του παρελθόντος και δημιουργούν αναμνήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο καλείσαι να επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου -από τη διακόσμηση μέχρι και κάποιες υποχρεώσεις που σχετίζονται με αυτό- και τους δικούς σου ανθρώπους. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 3/2, του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο στις 19/2 καθώς και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύς στις 23/2 δείχνουν την προσήλωση σου σε αυτά τα ζητήματα. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 18/2 δείχνει επίσης και κάποιες παρεξηγήσεις με δικούς σου ανθρώπους. Η επικοινωνία θα γίνεται μετά εμποδίων από τα μέσα του μήνα για αυτό προσπάθησε να διευθετήσεις όσα περισσότερα ζητήματα μπορείς τις πρώτες ημέρες του μήνα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί τον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 9/2 δείχνει πως μπορεί να κλείσει τον κύκλο της μία φιλική ή προσωπική σου σχέση. Αυτό που καλείσαι να αντιμετωπίσεις και να διαχειριστείς κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα είναι η ραθυμία που θα είναι έντονη με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να διεκπεραιώσεις ακόμα και στις πιο απλές πρακτικές υποχρεώσεις. Προσπάθησε να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα που θα βάλεις τον εαυτό σου μιας και θα είναι εύκολο να παρασυρθείς από τη «ραστώνη» και να αφήσεις πολλές εκκρεμότητες για τον επόμενο μήνα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας όπου είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως οι κοινωνικές υποχρεώσεις είναι περισσότερες από τις επαγγελματικές, τις οικογενειακές ακόμα και τις προσωπικές. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 3/2 σε φέρνει ακόμα πιο κοντά με πρόσωπα του περιβάλλοντος σου λόγω των συνθηκών. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 9/2 μιλά για οικονομικά ζητήματα και σε καλεί να στρέψεις την προσοχή σου στα έσοδα και στα έξοδα, καθώς είναι πιθανόν να υπάρξουν και κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 18/2 δημιουργεί κουραστικές ημέρες λόγω επικοινωνιακών παρεξηγήσεων. Οι παρανοήσεις ακόμα και με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον είναι πιθανές και εσύ θα πρέπει να είσαι διαλλακτικός προκειμένου να μην τις αφήσεις να γιγαντωθούν. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στις 19/2 και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο στις 23/2 -σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή- δημιουργεί πολύ καλές ευκαιρίες για να λύσεις μία παρεξήγηση του παρελθόντος που σχετίζεται με ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός σου, αλλά και για να δημιουργήσεις μία νέα αν δεν προσέξεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που θα στρέψει την προσοχή σου στα έσοδα, στα έξοδα και στις οικονομικές διευθετήσεις. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 3/2 σε προτρέπει να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και υποχρεώσεις το πρώτο μισό του μήνα που είναι περισσότερο ευνοϊκό για τέτοιου είδους ζητήματα. Στις 18/2 ξεκινάει την αναδρομή πορεία του στους Ιχθύς φέρνοντας στο προσκήνιο οικονομικά θέματα του παρελθόντος που πιθανόν να μην είχες ασχοληθεί τόσο μαζί τους. Στις 9/2 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου φέρνει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις στο προσκήνιο και σε καλεί να τις αξιολογήσεις. Προσπάθησε να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις μιας και αυτές θα έχουν αποτελέσματα που θα σε ταλαιπωρήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στις 19/2 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων και στις 23/2 η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο -σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή- κάνει επιτακτική την ανάγκη να διευθετήσεις όσο περισσότερο μπορείς παρελθοντικά ζητήματα που σχετίζονται με το ταμείο σου. Η προσοχή σου θα είναι στραμμένη εκεί κατά τη διάρκεια του μήνα, όμως προσπάθησε να μην ξεκινήσεις μία νέα οικονομική συμφωνία από το διάστημα. Αν χρειαστεί να το κάνεις θα πρέπει να έχεις κατά νου πως ίσως κάποια από τα δεδομένα που θα τη συνοδεύουν, αλλάξουν.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Φεβρουάριος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο μήνας σου καθώς εκτός από τα γενέθλιά σου που θα ξεκινήσουν με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σου στις 19/2, θα υπάρξει μία πολυαστρία η οποία θα δώσει το «ρυθμό» σε αυτό το μήνα. Ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιό σου στις 3/2 και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να είσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των άλλων, προσοχή όμως καθώς ο τρόπος που θα επιλέξεις για να το καταφέρεις μπορεί να μην είναι ο κατάλληλος. Προσπάθησε να είσαι φειδωλός με τα λόγια και τις υποσχέσεις αυτό το μήνα καθώς είναι εύκολο να πεις πολλά, δύσκολα όμως θα καταφέρεις να τα πραγματοποιήσεις όλα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 9/2 σου λέει να αποφύγεις παρασκηνιακές ενέργειες καθώς είναι πάρα πολύ πιθανόν να γυρίσουν μπούμερανγκ σε εσένα. Στα μέσα του μήνα και συγκεκριμένα στις 18/2 ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σου δημιουργώντας επικοινωνιακό κομφούζιο. Κάνε ένα βήμα πίσω και άφησε σημαντικά ζητήματα για τον επόμενο μήνα καθώς τώρα θα είναι δύσκολο να τα διευθετήσεις ή έστω να βρεις ένα σημείο επαφής με τους άλλους. Ο μήνας κλείνει με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 23/2 -σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή- η οποία σου λέει να μην επενδύεις σε «οτιδήποτε» λάμπει χωρίς να το εξετάσεις καθώς δεν θα είναι χρυσός, ακόμα και αν κάποιοι θα προσπαθήσουν να σε πείσουν πως είναι.

via