Ζέτα Μακρυπούλια: Είναι ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Το πιο δυνατό χαρτί του ΑΝΤ1

zeta makrypoulia ine episimo aftos ine o neos tis rolos ston ant1
zeta makrypoulia ine episimo aftos ine o neos tis rolos ston ant1

Μπορεί πριν απο τρία χρόνια η συνεργασία της Ζέτα Μακρυπούλια και του ΑΝΤ1 να μην φάνταζε και η ιδανικότερη, όμως με το πέρασμα των χρόνων η πανέμορφη παρουσιάστρια και ηθοποιός κατάφερε να εδραιώσει την θέση της στο κανάλι του Αμαρουσίου και αυτό επιβραβεύτηκε φέτος με την υπογραφή του νέου της συμβολαίου.
Ο Τζώρτζης Ποφάντης, ο οποίος είναι ο Γενικός Διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, ανέφερε ότι το καινούργιο πρόγραμμα του σταθμού θα είναι πλούσιο και γεμάτο, καθώς θα εκπέμπει από τις 6 το πρωί μέχρι τις 2 το βράδυ.
«Θα είναι πιο δυνατή η παρουσία του ΑΝΤ1 στα ελληνικά σπίτια» τόνισε χαρακτηριστικά εκείνος κατά την ομιλία του.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του δεν παρέλειψε να γνωστοποιήσει ότι η Ζέτα Μακρυπούλια όχι μόνο συνεχίζει με το «Ρουκ Ζουκ», αλλά αποκάλυψε και τον καινούργιο ρόλο της παρουσιάστριας και το νέο project του οποίου αναλαμβάνει το τιμόνι της παρουσίασης!

Ζέτα Μακρυπούλια Ρουκ Ζουκ
Ζέτα Μακρυπούλια Ρουκ Ζουκ

«Μας έδωσε πολύ ωραίες στιγμές η Ζέτα κι έτσι μπαίνουμε στην 3η χρονιά» είπε μεταξύ άλλων ο Τζώρτζης Ποφάντης.
Ποιο καινούργιο concept λοιπόν πρόκειται να παρουσιάσει η Ζέτα Μακρυπούλια;
Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 αναλαμβάνει λοιπόν την παρουσίαση μιας νέας πρότασης στην τυπολογία των talent shows…
Το «The Final Four» λοιπόν ξεκινά στον ΑΝΤ1 με τη Ζέτα να είναι η παρουσιάστρια, ενώ τα μέλη της κριτικής επιτροπής θα ανακοινωθούν στο τέλος του τρέχοντος μήνα, σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή Προγράμματος του σταθμού.

via
NEWSBLOG
Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο. Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.