ΖΕΜΑΤΑΕΙ! Η Βίκυ Κάβουρα κόβει την ανάσα με το ΜΠΡΑΖΙΛΙΑΝ της! ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ

zematai i viky kavoura kovi tin anasa me to brazilian tis ifestio
zematai i viky kavoura kovi tin anasa me to brazilian tis ifestio

Η Βίκυ Κάβουρα είναι μια κατηγορία από μόνη της. Αυτό το κατάλαβε και ο Μάρκος Σεφερλής και της έδωσε ρόλο στην νέα του ταινία ΧΑΛΒΑΗ 5-0. Το μοντέλο και ηθοποιός με το απίστευτα γυμνασμένο κορμί κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα πάνω της για μια ακόμα φορά με τα εκπληκτικά της προσόντα…..

Το μοντέλο και ηθοποιός πριν απο λίγο καιρό είχε εμφανιστεί και στην Τατιάνα Στεφανίδου όπου είχε αποκαλύψει τη σχέση της που μετράει έξι μήνες, αλλά και για τα τέσσερα χρόνια που πέρασε μόνη της χωρίς σύντροφο αλλά και το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπισε με τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης.

«Την χειρότερη περίοδο οικονομικά της ζωής μου δεν το ήξεραν ούτε οι γονείς μου και ο κόσμος νόμιζε ότι είμαι πλούσια. Ήταν οι συγκυρίες, ήταν η περίοδος της κρίσης. Θέλω να είμαι ανεξάρτητη, κι ας έχω σύντροφο. Να πατάω στα πόδια μου. Τα δικά μου και τα δικά του», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βίκυ Κάβουρα και συνέχισε:

«Θέλω να δίνω, αλλά δεν έχω ανάγκη να ζητάω. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου βγαίνει. Έμεινα τέσσερα χρόνια μόνη μου, αλλά το θεωρώ φυσιολογικό. Δεν ήμουν μόνη μου, δεν είχα πάει σε κάποιο μοναστήρι. Ήθελα έναν άνθρωπο που θα ταιριάζουν οι ψυχές μας. Ώστε να εμπιστευτώ και να μπω σε μια σχέση. Θέλω ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου να είναι καλός, να έχει καλοσύνη μέσα του. Και ερωτικά… Να είναι καλοί, να μην ασχολούνται με κακίες. Να είναι άντρας να προσέχει τη γυναίκα του. Δεν έχω γνωρίσει το αγόρι μου στην μαμά μου. Είμαστε πέντε μήνες μαζί. Βγαίνουμε συνέχεια δεν καθόμαστε καθόλου σπίτι».

Απορούμε πως ένας τέτοιος κορίτσαρος με τόση ομορφιά και εκπληκτικά προσόντα μένει μόνη της τόσα χρόνια, ενώ την ίδια ώρα κάνει τον αντρικό πληθυσμό να παραμιλά με κάθε της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram..

Δηλαδή βλέποντας την παρακάτω φωτογραφία πιστεύετε ότι μπορεί να έμεινε μόνη της τέσσερα ολόκληρα χρόνια;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky (@kavouravicky_official) στις