Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός Live Streaming Euroleague

zalgiris panathinaikos live streaming euroleague
zalgiris panathinaikos live streaming euroleague

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ φιλοξενείται από την Ζαλγκίρις Κάουνας και θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να επιστρέψει στις επιτυχίες.
Το πρόβλημα όμως για τους πράσινους ότι και η Ζαλγκίρις θέλει το ίδιο πράγμα μετά την ήττα που γνώρισε απο τον Ολυμπιακό μέσα στο ΣΕΦ.
Ο Τζίμερ Φριντέτ ταξίδεψε με την ομάδα του, ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε στην διάθεση του Γιώργου Βόβορα.

Ο προσωρινός αντικαταστάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, Γιώργος Βόβορας, είπε για τη Ζαλγκίρις και την τακτική που θα ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός:

“Προερχόμαστε από δυο πολύ κακές ήττες. Ήταν πολύ σημαντικό το ματς του Σαββάτου, ώστε να δείξουμε μία αντίδραση, να αλλάξει η κατάσταση και λίγο πνευματικά η διάθεση των παιδιών. Πάμε σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που προέρχεται από δυο ήττες και θα βγάλει σίγουρα μεγάλη ενέργεια.

Έτσι κι αλλιώς, η Ζαλγκίρις στο γήπεδο της παίζει πολύ επιθετικά. Αν θέλουμε να έχουμε πραγματικές ελπίδες, θα πρέπει να ελέγξουμε τα λάθη και τα ριμπάουντ.

Είναι δυο τομείς που θα κρίνουν το παιχνίδι.

Δεν χρειάζονται πολλές αλλαγές. Έχουμε χάσει πολλά ματς στις λεπτομέρειες. Αν είχαμε κερδίσει κάποια από τα ματς που κρίθηκαν στον πόντο, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

Το πιο σημαντικό είναι να είσαι 40 λεπτά προσηλωμένος στο πλάνο σου, να μην επηρεαστείς από την επιθετική άμυνα της Ζαλγκίρις.

Αν μείνουμε πιστοί, μπορούμε να φτάσουμε στη νίκη”.

Ο αγώνας ξεκινάει στις 19:30 και το μεταδίδουν και ξένα τηλεοπτικά κανάλια που έχουν αγοράσει τα δικαιώματα και έτσι όσοι από εσάς βρίσκεστε στο εξωτερικό θα μπορέσετε να δείτε το παιχνίδι δορυφορικά από τα ξένα τηλεοπτικά κανάλια.

Αν όμως στην χώρα που βρίσκεστε δεν υπάρχει η δυνατότητα, τότε μπορείτε να δείτε το παιχνίδι μέσα από το internet και φυσικά μέσα από συνεργασίες εταιριών που έχουν τα δικαιώματα του αγώνα…

Μπορείτε όμως να παρακολουθήσετε το

Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός Live streaming

στο tablet σας, το κινητό ή τον υπολογιστή σας στα links που σας δίνουμε παρακάτω:

δείτε το ματς σε αυτά τα links, εδώ

Διαβάστε την συνέχεια