in

Δείτε το viral βίντεο 40αρας με το θεϊκό τσιφτετέλι που «γκρέμισε» το Youtube

Youtube

Αυτά τα viral βίντεο που γίνονται viral απο μερικές γυναίκες εκεί κοντά γύρω στα 40 και χορεύουν τσιφτετέλι κυριολεκτικά «γκρεμίζοντας» τα μαγαζιά που το κάνουν αλλά και ολόκληρο το Youtube θα έπρεπε να έχουν απαγορευτεί να παίζουν δια νόμου.

Την εποχή της κρίσης και της παραφροσύνης δεν μπορεί να υπάρχουν γυναίκες που θα σε γονατίζουν με τον χορό τους την ώρα που όλα σε αυτή την χώρα δεν θυμίζουν σε τίποτα πλέον το ΠΑΣΟΚ, ούτε το ίδιο το ΠΑΣΟΚ!

Μιλάμε για τρελό χορό, απο αυτούς που όταν τους βλέπεις να γίνονται μπροστά σου σε κάνουν και κολλάς και τα μάτια σου μένουν καθηλωμένα πάνω στη 40αρα ότι και να γίνεται δίπλα σου, όποια και να είναι δίπλα σου με φυσικά τεράστιο κίνδυνο για την σωματική σου ακεραιότητα.

viral βίντεο

Δείτε το viral βίντεο με το τσιφτετέλι εδώ

Εδώ ταιριάζει γάντι το ιστορικό «Ηλία Ρίχτο» που είπε την θρυλική ατάκα που χάρισε στον Γιώργο Αρμένη το βραβείο του α’ ανδρικού ρόλου στην ταινία «Όλα είναι δρόμος» του Παντελή Βούλγαρη.

Είμαστε σίγουροι ότι αν έβλεπε ο «Μάκης» αυτό το τσιφτετέλι της Σαραντάρας να γίνεται μπροστά του το «Βιετνάμ» θα κατεδαφιζόταν για ακόμα μια φορά!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Σοφιάννα Αβραμάκη

Εσύ έχεις δει το viral βίντεο της Σοφιάννας Αβραμάκη όπου τα έχει πετάξει ΟΛΑ έξω; Αντέχεις να το δεις;

Μαρία Κορινθίου

Σάλος με την Μαρία Κορινθίου! Φοράει μόνο το άρωμα της!