Τα καλύτερα διάσημα σταυροπόδια που είδες ποτέ.

viral video ta 14 kalytera stavropodia pou ides pote tha kanoun poulakia ta matakia sou 758x460 1

Οι γυναίκες με τα όμορφα και καλοσχηματισμένα πόδια έχουν την τάση να φορούν φούστες, μίνι φορέματα και σορτς δίνοντας στους άντρες την απόλαυση του “βλέπειν“.
Πολλές γυναίκες είναι φυσικά προικισμένες με πανέμορφα πόδια και δεν χρειάζεται να κάνουν πολλή δουλειά για να διατηρήσουν τα se.xyπόδια τους.
Όμως υπάρχουν και ορισμένες γυναίκες που κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια για να διαμορφώσουν και να τονίσουν τα πόδια τους και συνήθως θέλουν να κάνουν επίδειξη της προσπάθειας που έκαναν.

Διασημότητες όπως η Jennifer Aniston, η Reese Witherspoon και η Renee Zelleweger είναι  γνωστές για τα απίστευτα φυσικά τους προσόντα.

Αυτές οι διασημότητες, μεταξύ άλλων, απολαμβάνουν καθημερινά, τρέξιμο, περπάτημα και τονωτικές ασκήσεις που τους δίνουν αυτά τα εκπληκτικά πόδια που θαυμάζουν οι άνθρωποι.

Όταν εμφανίζονται σε τηλεοπτικές εκπομπές και σε άλλες εμφανίσεις των μέσων ενημέρωσης, παρέχουν συνήθως στην κάμερα και το ακροατήριο ένα αριστοκρατικό σταυροπόδι, το οποίο αποκαλύπτει τη σκληρή δουλειά τους και δίνει χαρά στους άντρες!

Αυτά τα διάσημα πόδια είναι πάντα ελκυστικά για να τα βλέπετε. Μπορείτε να τα βρείτε σε πολλές απλές φωτογραφίες ή σε πιο επαγγελματικές φωτογραφήσεις απο στούντιο και περιοδικά. Τα σταυροπόδια και τα ψηλά τακούνια μπορούν επίσης να παρατηρηθούν σε πολλές τηλεοπτικές συνεντεύξεις σε εκπομπές κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας.

Για πολλές γυναίκες τα πόδια που διασταυρώνονται είναι απλά ένα άνετος τρόπος για να κάθονται χρονικές περιόδους. Βοηθάει να μετατοπίζουν το βάρος από το ισχίο σε ισχίο και επίσης για να τεντώνουν τους μυς του μηρού.

Ωστόσο, παρά την ωφέλιμη πτυχή των σταυρωμένων ποδιών, είναι επίσης μια πολύ se.xy θέση και μπορεί να συγκεντρώσει την προσοχή των πάντων

Δείτε δύο εκπληκτικά βίντεο με τα κορυφαία σταυροπόδια που έχεις δει ποτέ

 

Διαβάστε ακόμα: