Τεράστιο Φίδι γραπώνει σκύλο. Η ηρωική μάχη αγοριών για να τον σώσουν

viral video terastio fidi graponi skylo i iroiki machi agorion gia na ton sosoun

Ένας κακόμοιρος σκύλος βρέθηκε παγιδευμένος απο ένα τεράστιο φίδι που ήταν έτοιμο να τον πνίξει και να τον θανατώσει αφού ήταν το επόμενο γεύμα του.
Το σκυλί δεν είχε καμία τύχη να σωθεί αφού η δύναμη του φιδιού ήταν τόσο μεγάλη που ήταν ανήμπορο να αντιδράσει και είχε κυριολεκτικά παραδοθεί στην δύναμη του τρομακτικού ερπετού μέχρι που……….

ως απο μηχανής θεός εμφανίστηκαν τρία αγόρια τα οποία με κίνδυνο της ζωής του έδωσαν συγκλονιστική μάχη για να σώσουν το κακόμοιρο το τετράποδο απο τις ορέξεις και την θανατηφόρα δύναμη του ερπετού.

Τα παιδιά επιτίθενται στο τεράστιο φίδι με σιδερένιες βέργες και ξύλα και  χτυπούν με όλη τους την δύναμη το ερπετό το οποίο εξαγριώνεται και προσπαθεί και αυτό με την σειρά του να αμυνθεί

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

    None Found

NEWSBLOG

Written by NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.