Παίρνουν ορφανα παιδιά και τα κάνουν μαχητές ΜΜΑ

viral video pernoun orfana pedia ta ke ta kanoun machites mma gia na thisavrizoun

Δείτε στο παρακάτω viral βίντεο τι συμβαίνει με τα ορφανά στην Κίνα! Στο Chengdu της Κίνας, το Enbo MMA Club έχει γίνει το σπίτι για εκατοντάδες ορφανά παιδιά ή παιδιά που προέρχονται από φτωχά σπίτια και έρχονται για να εκπαιδευτούν στις μικτές πολεμικές τέχνες. Ο ιδρυτής της λέσχης, ο κ. En bo, έχει εκπαιδεύσει δωρεάν εκατοντάδες νεαρούς αγωνιστές………

όπως Ο Banma Duoji, ένας 18χρονος που μεγάλωσε φτωχός σε μονογονεϊκό σπίτι στο Θιβέτ.

Το Enbo Fight Club στην πόλη Chengdu προπονεί πάνω από 400 παιδιά για να γίνουν οι επόμενοι μαχητές στο MMA. Όπως αναφέρει το BBC, ο ιδρυτής της σχολής En Bo σχολιάζει σχετικά:

«Μιλάω με τις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες του κράτους και αναλαμβάνω παιδιά χωρίς οικογένειες ή παιδιά που τα έχουν παρατήσει. Εάν κάποιο παιδί δεν είναι αρκετά καλό ώστε να καλύπτει τα υψηλά standards μας το επιστρέφουμε στις κοινωνικές υπηρεσίες».

Η αλήθεια όμως είναι κάπως διαφορετική αφού το βίντεο δείχνει τα παιδιά να μάχονται σε αυτοσχέδια ρινγκ κλουβιά, μία εικόνα που ανάγκασε τις αρχές να ερευνήσουν τις καταγγελίες για εκμετάλλευση των παιδιών.

Όπως μετέδωσε το BBC, αργότερα στο βίντεο ένας προπονητής παραδέχεται πως εκείνοι καρπώνονται τα χρήματα που βγαίνουν από τους αγώνες των πιτσιρικάδων.

Διαβάστε ακόμα:

NEWSBLOG

Written by NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.