Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. τέρμα γκαζωμένο για το νοσοκομείο Παίδων

Ένα πραγματικά απίστευτο βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου με ένα περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας το οποίο όπως θα δείτε έκανε μια πραγματικά ασύλληπτη διαδρομή για να μεταφέρει στο νοσοκομείο Παίδων ένα παιδί, το οποίο είχε τραυματιστεί.
Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε το περιπολικό έφτασε πολύ νωρίτερα…………..

απο το ασθενοφόρο και αφού διαπιστώθηκε ότι το παιδί να μεν ήταν τραυματισμένο αλλά μπορούσε να μεταφερθεί με την χρήση του περιπολικού, τότε οι αστυνομικοί ξεκίνησαν μια πραγματικά τρομερή κούρσα μέσα στην Αθήνα για να μεταφέρουν όσο πιο γρήγορα γινόταν τον παιδάκι στο νοσοκομείο Παίδων.

Το πλήρωμα του περιπολικού όπως θα ακούσετε και στο παρακάτω βίντεο συνεργάστηκε άψογα με το κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. για να μετακινηθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα γινόταν το μικρό παιδί.

Δείτε το πραγματικά συγκλονιστικό βίντεο.

Διαβάστε ακόμα:

    None Found

NEWSBLOG

Written by NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.